Caracteristici:

Detalii Companie:


Pensiunea Perla Neamţului este o unitate turistică amplasată în apropierea renumitelor mănăstiri ale judeţului Neamţ, 500 m de DJ 15B, 30 km de Viaductul de la Poiana Largului, 53 km de Piatra Neamţ şi nu mai mult de 60 km de Suceava, o zonă puternic încărcată ecumenic, respectiv mănăstirile Putna, Suceviţa, Moldviţa, Voroneţ, etc. Construită în stilul arhitectural al zonei, Pensiunea Perla Neamţului reuşeşte să pună într-un echilibru perfect frumuseţea, nobleţea şi farmecul vechiului cu confortul oferit de tehnica modernă, toate unite într-un decor de vis.


Construită în ideea de a oferi căldura, liniştea şi intimitatea dorită de fiecare dintre noi în vacanţă, Pensiunea Perla Neamţului reuşeşte să-şi susţină din plin argumentele în momentul în care invitaţia de a ne vizita este onorată. Pensiunea noastră este pregătită tot timpul anului să-şi întâmpine turiştii cu ospitalitatea specifică, oferind tot confortul şi toate facilităţile pentru oaspeţi de toate vârstele, astfel că timpul petrecut va fi de neuitat.


Cu o panoramă naturală impresionantă locul se bucură de multă linişte, fiind înconjurat de verdeaţă şi ideal pentru turiştii doritori de odihnă, garantând o vacanţă reuşită.


Perla Neamtului dispune de 28 de locuri de cazare, dispuse in 11 camere duble si 2 apartamente. Concepute pentru a vă oferi toate facilitățile de care aveți nevoie, camerele vă invită într-o lume a confortului şi a relaxării. Multă lumină, spaţii largi şi aşternuturi fine, sunt câteva dintre elementele pe care turiştii le pot descoperi în această locație, în care prospeţimea interioară se îmbină cu liniştea dealurilor ce înconjoară cabana.

Raporteaza
ID Companie: 810

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: