Caracteristici:

Detalii Companie:


Firma noastra si-a consolidat pozitia pe piata locala prin flexibilitate, seriozitate si profesionalism, precum si prin atentia acordata detaliilor de executie. Produsele sunt realizate folosind numai materiale si accesorii din import, de inalta calitate, prelucrate pe o linie tehnologica de ultima generatie, dezvoltata de specialisti din Austria. Sistemele noastre de lucru se axeaza pe imbinarea rezistentei cu functionalitatea si designul placut.

Serviciile noastre includ deplasarea la domiciliul clientului, pentru efectuarea masuratorilor necesare, astfel incat produsele sa fie perfect adaptate spatiului disponibil. In functie de preferintele si asteptarile clientilor, expertii nostri realizeaza un proiect al mobilierului, pe baza caruia se vor executa produsele.

Fiecare comanda este produsa si livrata in conditii optime, pentru a satisface cele mai exigente cerinte. Montajul produselor este asigurat de echipe specializate, pentru a se garanta pastrarea nivelului calitativ al lucrarii la receptionarea acesteia de catre client.

NOU! Firma noastra produce si monteaza usi pentru mobila de bucatarie cu rame din lemn de stejarfag si brad, lacuit sau baituit in diverse nuante. Pentru detalii va asteptam in showroomurile noastre.

 

Program

Luni - Vineri : 09:00 – 17:00

Sambata : 09:00 – 13:00

 

Raporteaza
ID Companie: 811

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: