Caracteristici:

Detalii Companie:


Vikings Pub (situat lângă Casa de Cultură) invită băcăuanii să deguste un meniu inedit, inspirat din mâncărurile scandinave, adaptate la bucătăria românească. Meniul este realizat din ingrediente naturale, care nu conţin E-uri.

Pentru ca asa le sade bine vikingilor, cuceritori, am castigat teren pe piața bacauana de fast-food intr-un singur an cat altii in zece. Asta nu ne da dreptul sa încetam in a ne dezvolta si pregăti mai bine si va promitem ca "satisfacția clienților" este in continuare obiectivul principal. Pentru ca întotdeauna noi "vom cuceri prin gust".

PLJESKAVICA... mai este numita si hamburgerul sârbesc. De origine bosniaca Pljeskavica este obtinuta din carne (preponderent) de vita, servita in pita sarbeasca cu ceapa rosie calita pe plita încinsă, castraveți murati si unicul sos sârbesc- ajvar. In estul României exista un singur loc unde o puteți savura: VIKING'S. Pentru ca noi cucerim prin gust.

Știați ca doar la VIKING'S puteți servi singurul burger "home-made" din Bacău? Făcut doar din carne proaspăta peste care am pus ceapa si condimente naturale.

Raporteaza
ID Companie: 816

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: