Caracteristici:

Detalii Companie:


Vrei sa vinzi produse online sau sa afisezi un catalog virtual cu produsele tale? Apeleaza cu incredere la serviciile noastre!

Datel IT functioneaza pe piata serviciilor IT din anul 2003. Echipa noastra ofera servicii de web design, respectiv creare de site-uri web, magazin online, catalog virtual de produse, blog-uri personale, dar si optimizarea SEO a acestora. Clientii nostri sunt persoane fizice si juridice care doresc promovarea afacerii sau ideilor in mediul virtual.

 

Web design

Un site web ofera companiei dvs. calea cea mai simpla de a  promova afacerea. Fie ca vorbim de site de prezentare, magazin online, catalog de produse sau blog personal,Astfel, firma Dvs este disponibila astfel 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an. Site-ul web este vitrina de prezentare a produselor şi serviciilor, a informatilor dorite a fi transmise, a articolelor pe care doriti sa le impartasiti cititorilor dumneavoastra, oferind accesul atât de facil la informaţiile pertinente pentru consumator.

 

Un magazin virtual este un site web destinat vanzarii de produse si servicii. In cele mai multe dintre cazuri, magazinul online reprezinta o platforma pe care sunt adaugate produse. Aceste produse pot fi accesate si cumparate cu ajutorul Instrumentelor de plata: card de credit, transfer bancar, ramburs si modalitatea de transport: posta, curier, avion etc.

Datel IT vine in intimpinarea dvs, oferindu-va posibilitatea de a detine propriul magazin virtual, cu costuri minime de intretinere.

 

Un blog (cuvânt provenit de la expresia engleză web log= jurnal pe Internet) este o publicație web (un text scris) care conține articole periodice sau și actualizate neîntrerupt ce au de obicei un caracter personal. Ca regulă, actualizarea blog-urilor constă în adăugiri de texte noi, asemenea unui jurnal, toate contribuțiile fiind afișate în ordine cronologică inversă (cele mai noi apar imediat, sus, la vedere).

Datel IT realizeaza blog-uri ce permit vizitatorilor lor să răspundă prin comentarii, care sunt și ele publice, creându-se astfel o comunitate de cititori centrată în jurul blog-ului.

 

Raporteaza
ID Companie: 825

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Ce oferim?

Instalare / Mentenanta sistemelor de calcul (software, hardware)-Mentenanta calculatoare reprezinta suma serviciilor efectuate periodic, conform unui grafic prestabilit, in scopul intretinerii sistemului de calcul si mentinerii unei stari de buna functionare cat mai mult timp (atat hardware, cat si software).

Serviciile incluse in solutiile particularizate de Mentenanta calculatoare implica diverse operatii atat la nivelul hardware (componentele din unitatea centrala sau celelalte echipamente interconectate), cat si software (instakari,optimizari, actualizari).

 

Devirusare sisteme de calcul. Virusii din mediul IT se contacteaza extrem de usor si se raspandesc rapid. Virusii ajung in calculatorul sau laptopul tau in special de pe internet, insa se pot contacta cu usurinta si de pe un dispozitiv deja infectat, cum ar fi un CD sau un stick de date. Odata contactat, virusul nu este galagios, ceea ce face ca prezenta lui sa nu fie deloc simtita. Insa, acesta se reproduce, ajungand sa afecteze serios performantele laptopului. Daca te confrunti cu un astfel de caz, ai nevoie urgenta de servicii de devirusare.

 

Recuperare date sterse accidental. Ai sters niste date de pe calculator, stick USB, ai sters niste poze de pe cardul de memorie? Si ca in legile lui Murphy, a doua zi ai nevoie de acele data sterse.
Ce e de facut? In anumite conditii este posibil ca datele sterse sa fie recurerabile si sa te scoata din impas.

O scurta explicatie: cand stergem datele (chiar si din RecycleBin), de fapt anuntam ca avem loc liber, datele in sine raman acolo fizic, ele fiind sterse fizic doar cand alte date noi vor fi scrise peste datele noastre. Asadar daca nu ati instalat alte aplicatii dupa ce ati sters datele, e posibil ca sa le recuperati cu succes.

 

Proiectare, mentenanta retele de calculatoare cu fir sau retele wireless. Reţeaua de calculatoare (network) este un ansamblu de calculatoare (sisteme de calcul) interconectate prin intermediul unor medii de comunicatie (cablu coaxial, fibra optica, linie telefonica, ghid de unde), in scopul utilizarii in comun de catre mai multi utilizatori a tuturor resurselor fizice (hardware), logice (software de baza si aplicatii) si informationale (baze de date,fişiere), asociate calculatoarelor din retea.

 

Consultanta IT software si hardware. Intr-o perioada in care tehnologia este un vector de progres pentru fiecare companie, Datel IT poate fi componenta care sa aducă plus valoare afacerii dvs. Cu ajutorul experienței de peste 12 de ani in zona IT si pornind de la necesitățile dumneavoastră, putem crea împreuna soluțiile software si hardware complete, care sa contribuie la succesul businessului dvs. , urmărind sa obținem coeficientul calitate cost optim.

Ne propunem sa va oferim soluții IT, fixe si mobile, care sa reducă costurile companiei dvs. prin aportul de tehnologie, prin inovație si design de infrastructura IT.

Raporteaza
ID Companie: 825

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: