Caracteristici:

Detalii Companie:


Medical Center VIVA îşi propune să aducă în in Mun. Roman un plus de profesionalism şi calitate la cele mai înalte standarde, reflectate atât prin aparatură cât şi prin serviciile personalului care îl deserveşte. De asemenea întreg personalul este instruit şi pregătit să ofere pacienţilor şi colaboratorilor servicii de cea mai bună calitate, atenţie şi promptitudine.
 
 
Osteodensitometriaeste investigatia paraclinica de masurare a densitatii osoase prin care se poate pune dignosticul de osteoporoza. Osteodensitometria DEXAfoloseste raze X de densitati diferite ce strabat osul, permitind aprecierea gradului de reducere a densitatii osoase. Nu este dureroasa si se poate efectua la mai multe nivele, cel mai frecvent la nivelul coloanei vertebrale lombare , soldului (col femural - cel mai expus fracturarii osteoporotice), si antebratului. Scorurile obtinute permit diagnosticarea osteopeniei sau osteoporozei, ce beneficiaza de abordare terapeutica diferita. 

Osteodensitometrul DEXA HOLOGIC Discovery este un aparat de diagnostic imagistic ce foloseste tehnologia DEXA – Dual energy X-ray Absortiometry,caracteristicile acestuia recomandându-l ca fiind un sistem de diagnostic de avangardă. 

Osteodensitometrul DXA HOLOGIC Discovery considerat standardul de aur în măsurarea densităţii minerale osoase permite efectuarea următoarelor explorări:

            

   Coloană vertebrală lombară L1-L4/AP

 Femur proximal stg.

 Femur proximal drept

 Femur proximal bilateral

 Antebraţ stg.

 Antebraţ drept

 

      Volumetrie vertebrala L2-L4 AP/lateral

 

      IVA - Instant Vertebral Assessment

 

      Prosthetic hip

 

      Quantitative Morphometry

               
 


                                       
Program de lucru:

Osteodensitometrie

Luni-Joi : 09.00 – 17.00
Vineri     : 09.00 -  16.00

 

Informaţii suplimentare şi programări:

Tel/Fax: 0333 803 800

Raporteaza
ID Companie: 84

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: