Caracteristici:

Detalii Companie:


Avem peste 8 ani de experienta pe piata imobiliara din Iasi. In acest timp ne-am creat renumele de agentie serioasa si profesionista si am legat parteneriate puternice cu dezvoltatorii imobiliari. 

Prin Inter Imobiliare veti beneficia de cea mai mare baza de date de oferte actualizate zilnic, de oferte exclusive (pe care nu le puteti gasi decat prin agentia noastra), de brokeri imobiliari profesionisti si cu experianta, de consultanta privind modalitatile de achizitie si, in general, de consultanta pe toate etapele necesare finalizarii tranzactiei.

 


Veti avea certitudinea ca ati vazut cele mai bune oferte, garantia ca veti alege cea mai potrivita dintre ele si siguranta unei tranzactii fara probleme.

Instrumente iscusite de marketing, investiţii masive în publicitate şi pregătirea consultanţilor noştri, construirea unui important sistem de parteneriate reprezintă elemente ale strategiei de creştere Inter Imobiliare, iar această dezvoltare are drept motor satisfacţia clientului. Clientul mulţumit nu este o noţiune abstractă, este rezultatul unui sistem de customer service foarte bine pus la punct care generează valoare adăugată pentru clienţii noştri.

Oricare este necesitatea dvs, daca are legatura cu imobiliarele, si cu Iasul, contactati-ne cu incredere. 

Va asteptam!

Raporteaza
ID Companie: 847

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: