Caracteristici:

Detalii Companie:


SERVICII ATTI CREATIVE

Studioul de design interior Atti Creative este specializat in proiectare de amenajari interioare si managementul lucrarilor de amenajari interioare.
Avand o experienta in domeniul proiectarii de amenajari interioare si management de proiect de peste 18 ani, Atti Creative se adreseaza prin serviciile specializate de design interior atat sectorului rezidential cat si celui comercial, office, HoReca.

Nici o lucrare nu este prea mica sau prea mare pentru Atti Creative, echipa dedicandu-se cu aceeasi atentie si creativitate tuturor proiectelor de amenajare interioara, incepand de la apartamente si pana la restaurante, cluburi, hoteluri , complexe comerciale sau centre turistice.

 

Este simplu: noi preluam grijile legate de un proiect de design interior sau managementul lucrarilor de amenajari interioare. Tratam fiecare client intr-un mod exclusivist si oferim un rezultat unic, indiferent de amploarea proiectului, fie ca este vorba de amenajarea unui spatiu rezidential, de amenajarea sediului unei companii, a unui club sau daca este un proiect de arhitectura al unui ansamblu de locuinte sau al unui viitor centru comercial.

Dupa etapa de proiectare urmeaza firesc cea a asistentei de santier sau a managementului de proiect, unde Atti Creative pune la dispozitia clientilor si partenerilor sai toate cunostintele acumulate pe parcursul zecilor de lucrari de amenajari interioare.
Recent, am adaugat serviciilor oferite de studioul nostru de design si doua showroom-uri de amenajari interioare, situate in Bacau si Iasi, menite sa ofere colaboratorilor si clientilor nostri din zona Moldovei – si nu numai – posibilitatea de a utiliza produse de cea mai inalta calitate, integral proiectate si fabricate in Europa, de catre companii lider in segmentul de amenajari interioare.

 

In urma colaborarii indelungate cu producatori de top din Italia, Germania si Spania, Atti Creative a devenit reprezentant si importator de produse pentru amenajari interioare, pe care le puteti vedea in showroom-urile noastre.

Vanzarile nefiind activitatea noastra principala si datorita structurii restranse a companiei si a costurilor logistice reduse, putem oferi cele mai bune preturi pentru gresie, faianta, mozaic, obiecte sanitare, robineti , corpuri de iluminat, parchet, precum si diverse alte materiale pentru amenajari interioare.

Indiferent daca sunteti in cautarea unei echipe de design interior caracterizata prin dinamism, expreienta si creativitate sau doriti achizitionarea unor produse pentru amenajari interioare de cea mai buna calitate la cel mai bun pret , va invitam sa ne contactati telefonic ori prin e-mail, sau sa ne vizitati la unul dintre sediile noastre din Bacau sau Iasi. Suntem convinsi ca vom putea raspunde cerintelor dumneavoastra cu promptitudine si servicii profesioniste de calitate.

 

Program

Luni - Vineri : 10:00 – 18:00

Sambata : 10:00 – 14:00

Raporteaza
ID Companie: 856

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: