Caracteristici:

Detalii Companie:


TOPDEFENDER este specializat în distribuţia de echipamente pentru protecţia muncii şi furnizarea de soluţii personalizate pentru protecţia individuală a muncitorilor activi. Îşi desfăşoară activitatea atât pe teritoriul României cât şi în afara ei în toată comunitatea europeană. Oferta noastră vă este pusă la dispoziţie în cadrul magazinului online. Totodată puteţi vizualiza produsele noastre şi prin intermediul unui catalog, pe care îl puteţi comanda gratuit pe site. 

De la www.topdefender.ro puteţi cumpăra fără teamă, întrucât toate articolele sunt protejate de un sistem avantajos de restituiri şi reclamaţii. Articolele pe care le puteţi găsi pe site şi în catalog sunt importate din comunitatea europeană fiind conforme cu cerinţele esenţiale de securitate şi sănătate ale Directivei Europene 89/686/CEE. Toate articolele satisfac prevederile HG nr. 115/2004 şi sunt conforme cu standardele de referinţă corespunzătoare. 

Principalii clienţi ai magazinului online www.topdefender.ro sunt firme care activează în diverse domenii ce necesită un anumit grad de protecţie a personalului activ, dar şi persoane fizice autorizate care decid că este timpul să pună sănătatea şi integritatea fizică mai presus decât excesul de zel neprotejat care poate duce la accidente la locul de muncă. 

În cadrul magazinului nostru online cât şi în catalog oricine, fie că este responsabil cu protecţia muncii într-o anumită firmă, muncitor calificat/necalificat sau chiar lucrător sezonier/zilier, îşi poate găsi echipamentul care să-i completeze siguranţa şi protecţia la locul de muncă. 

Suntem permanent la dispoziţia dumneavoastră. Astfel, toate comenzile făcute prin intermediul internetului, telefonului, fax-ului, sunt preluate de departamentul nostru de vânzări şi realizate imediat. 

TOPDEFENDER înseamnă consiliere profesională şi presupune ca dvs. să comandaţi şi să recepţionaţi echipamente pentru protecţia muncii fără necesitatea de a ieşi din firmă sau din casă. Oricine îşi poate găsi încălţăminte, îmbrăcăminte, mănuşi, căşti, viziere şi ochelari, măşti, antifoane şamd, devenind în felul acesta un muncitor sănătos, integru fizic şi protejat 100%. 

Deveniţi un muncitor isteţ / Become a smart worker !

 

Program

Luni - Sambata : 08:00 – 17:00

 

Raporteaza
ID Companie: 860

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: