Caracteristici:

Detalii Companie:


Floraria Lady-Blue este specializata in design floral, fiind una dintre cele mai mari florarii din Mun. Bacau, avand 3 puncte de lucru de-a lungul orasului, pentru a va atinge cu o floare atunci cand aveti nevoie si a va oferi aranjamente florale cu stil pentru ocazii speciale.

Va oferim posibilitatea de a alege dintr-o variata gama de modele. Fie ca este vorba despre un simplu buchet de flori sau de buchetul miresei, floraria noastra va poate ajuta sa va exprimati sentimentele intr-un mod cat se poate de elegant.

Experienta si dorinta de a crea evenimente unice, reprezinta avantaje valoroase care ne definesc si ne individualizeaza.

O mare varietate de produse, solutii si logistica eficienta adaptata clientilor nostri, alcatuiesc amestecul care va va transforma orice moment din viata dumneavoastra intr-un eveniment de neiutat.

 

Va invitam sa ne treceti pragul pentru a descoperi o mare varietate de flori si pentru a alege aranjamentele si cadourile care vor infrumuseta orice eveniment din viata dumneavoastra.

Echipa noastra va sta la dispozitie cu idei si sugestii pentru a va usura alegerea.

Va multumim ca ne-ati ales!

 

Program

Luni - Sambata: 07:00 - 20:00

Duminica: 07:00 - 15:00

 

Raporteaza
ID Companie: 874

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: