Caracteristici:

Detalii Companie:


Ristorante dall'aroma intenso

Chiar de la intrarea în Ristretto Ristorante se respiră un alt aer, cotidianul rămâne în urmă și începe ușor să se înfiripe un spațiu în care timpul curge mai lent, grijile se risipesc ușor și lasă loc unei experiențe oenogastronomice și ambientale de excepție.

Vizual, bunul gust al amenăjării interiorului, linia clasică a mobilierului, eleganța subtilă a geometriei construcției, detaliile din lemn masiv în nuanțe când tari ca abanosul, când pastelate ca ale cireșului, îți sugerează că te afli în locul potrivit pentru a petrece cu cei apropiați moment unice de delectare.

 

Meniul – conceput pentru a satisface cele mai exigente cerințe. Complex, fără a fi complicat, familiar dar totuși exotic, accesibil fără un strop de banalitate, cu ingrediente atent selectate pentru a îmbina, cu o măiestrie apropiată de artă, tradiția reprezentată de savuroasele preparate tradiționale, cu inovația și insolitul adus de irezistibilele preparate din bucătăria veritabil italienească.

Interiorul este dominat somptuos de o colecție impresionantă de vinuri alese riguros, care așezate cochet într-o vitrină poziționată central, își etalează seducător aroma, parfumul și buchetul, culese din podgoriile cu tradiție din întrega lume.


Rezultatul – un spațiu unic în Iași, unde gastronomia, ospitalitatea, profesionalismul, atenția pentru detalii, pasiunea pentru frumos, etichetă și bun gust oferă toate premisele unei trăiri vibrante a tot ceea ce un restaurant poate oferi mai bun clienților săi.
Aroma intensa italiana, un capriciu ce reprezintă liantul dintre două culturi, două viziuni gastronomice diferite, dar cu scopul unic de a oferi nu doar experiențe, ci mai ales trăiri intense și emoții greu de uitat.

 

Doua Saloane de Evenimente Speciale

 

Ristretto Ristorante îmbină într-o armonie perfectă toate elementele necesare asigurării unui cadru ideal pentru desfășurarea evenimentelor speciale.Arta culinară se unește cu experiența și profesionalismul serviciilor oferite în organizarea de evenimente speciale în cea mai de preț etichetă a restaurantului.Semnăm pentru perfecțiune și dorim să construim împreună cu specialiștii noștrii momente unice.

Organizăm

•   Ceremonii

•   Banchete

•   Petreceri private

•   Petreceri de botez

•   Conferințe, seminare

•   Întâlniri de afaceri

•   Baluri

•   Coffe break

 

Program

Luni - Duminica: 11:30 - 00:00

Raporteaza
ID Companie: 875

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: