Caracteristici:

Detalii Companie:


Motelul Travel Europa Bacau ofera servicii turistice (cazare , masa , agrement), situat pe drumul E85 BACAU – SUCEAVA la 10 km de centrul Bacaului, poziţionat central faţă de obiectivele turistice din toată Moldova care se găsesc la maximum 180 km distanţă, iar marea majoritate (mănăstirile din jud. Neamţ, Cheile Bicazului, Lacul Roşu, Slănic Moldova, centrul cultural Iaşi) se află într-un cerc cu o rază de 120 km în jurul sau, ii asteapta pe drumetii obositi sa se odihneasca si sa se infrupte din preparatele traditionale, la preturi pentru buzunarul calatorului.

 

Deasemenea hotelul dispune de piscina, un spatiu de joaca pentru copii, fantana arteziana, foisor cu gratar.

Capacitatea de cazare este de 34 de camere si un apartament, asigurandu-se servicii de calitate conforme clasificarii de 2 stele. Acestea sunt repartizate astfel :

•   14 camere in regim de single/double;

•   8 camere cu 3 locuri;

•   12 camere cu 4 locuri;

•   1 apartament;

Raporteaza
ID Companie: 883

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurantul are o capacitate de 120 de locuri. Bucataria ofera preparate traditionale romanesti dar si specialitati si meniuri speciale (vegetarian ), meniul zilei. Organizam nunti si mese festive. Terasa de la parter este amenajata in stil rustic si are capacitate de 80 locuri. La etajul I se afla un salon de nefumatori cu bar de zi /noapte cu 30 locuri si o terasa inchisa cu 600 locuri ( in prezent este in curs de modernizare si va avea destinatia pentru sala de nunti si sala de conferinte).

Hotelul detine o parcare pazita foarte spatioasa pentru autoturisme, TIR-uri si alte autovehicule cu gabarit depasit.

Raporteaza
ID Companie: 883

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: