Caracteristici:

Detalii Companie:


Magazinul online ANABLUE.RO pune la dispoziția clientilor si partenerilor sai, din toate segmentele de piață,o gama vasta de produse IT & C ,un portofoliu de peste 40.000 de produse, de la peste 330 de producători internaționali, aflat în continuă creștere. 

Ne străduim în fiecare zi ca portofoliul nostru de produse să fie complet, disponibil și să oferim cel mai bun preț clientilor si partenerilor noștri. În cel mai scurt timp, intenționăm să listăm în oferta noastră și producători locali, fiind mereu deschiși către încheierea de noi parteneriate.

 

Misiunea companiei

Misiunea echipei anablue.ro este de a colabora cu clientii nostri, aducându-le un avantaj competitiv prin informatiile furnizate de catre soluţiile de planificare logistica a resurselor oferite de companie.

La anablue.ro ne străduim sa oferim clientilor nostri solutii si servicii hardware, software si de comunicatii IT & C ,care vor crea un impact semnificativ al bilantului lor de activitate. În toate relaţiile noastre, vom acţiona în mod responsabil, etic şi cu un sentiment de responsabilitate publică. Credem că succesul nostru provine din excelenta echipei noastre şi din angajamentul nostru ferm pentru clientii nostri. 

Valorile companiei sunt:

•   Responsabilitate

•   Inovare în echipă

•   Integritatea

•   Excelenţă

Raporteaza
ID Companie: 884

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: