Caracteristici:

Detalii Companie:


Oferta de carte Adenium conține peste 100 de titluri (cu traduceri în engleză, franceză, italiană, polonă, maghiară, portugheză, greacă, rusă), publicate în format print, ePub și PDF, în următoarele domenii editoriale: literatură, eseu, istorie, cărți pentru copii, benzi desenate, biografii, litere, filosofie, religie, medicină, sociologie, antropologie, relații internaționale.

 

Suntem prezenți în cele mai importante lanțuri de librării din țară (Cărturești, Librarium, Humanitas, Compania de Librării București, Sedcom Libris Iași, Sedcom Libris, Alexandria Librării), în marile magazine (printre care Carrefour, Auchan, Cora, Mega Image) și pe cele mai accesate platforme online de book retail din România (www.elefant.ro, www.librarie.net, www.cartionline.net) și străinătate (Amazon.com, Inc., Apple, Inc. iBookstore; Baker & Taylor, Inc.; Barnes & Noble, Inc.; Google Inc.; Kobo Inc.; Nokia Corporation; Overdrive Inc.; Sony Electronics, Inc.).

 

Editura Adenium a participat la cele mai importante Târguri de Carte naționale și internaționale (printre care Târgul Internațional de Carte de la Madrid, Bookfest, Gaudeamus, Târgul Naţional de Carte „Transilvania”, Salonul de Carte, Presă și Muzică „Sinaia”, Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Republica Moldova, Târgul de Carte și Revistă Religioasă, Sibiu, The London Book Fair etc.) și a avut calitatea de partener în organizarea unor evenimente de anvergură (printre care Festivalul Internațional al Educației Iași și Festivalul Internațional de Literatură și Traducere).

 

Enumerarea evenimentelor Adenium continuă cu lansările de carte în țară (în marile centre culturale, printre care Iași, București, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara) și străinătate (Canada, Marea Britanie, Spania, Republica Moldova), lansări cu ecouri puternice în presă. Editura Adenium are colaboratori de renume: Mircea Daneliuc, Cristian Tudor Popescu, Irina-Margareta Nistor, Adrian Cioroianu, Șerban Foarță, Ovidiu Pecican și alții.

 

Ne propunem în fiecare zi câte un exercițiu al excelenței. Cultivăm pasiunea pentru cartea bine scrisă, pentru superlativul în cultură și știință, pentru implicarea în viața socială a comunității și pentru educația în spiritul valorilor morale.

 

Pentru întrebări legate de o comandă sau pentru mai multe informații despre titluri de cărți, distribuție, colaborare etc. puteti folosi formularul de contact de pe website-ul nostru.

Raporteaza
ID Companie: 889

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: