Caracteristici:

Detalii Companie:


Ambient elegant, mancare gustoasa, produse de calitate!

       Restaurantul are o capacitate de 150 persoane, fără terasă. Organizam diverse evenimente: nunţi, botezuri, banchete, majorate, praznice şi orice fel de evenimente.  Este deschis şi zilnic pentru clienţii care doresc un fel de mâncare delicios, să savureze o cafea aromată sau să ia un prânz de afaceri într-un ambient elegant.

       La etaj avem o sală intimă şi elegantă, unde se pot organiza majorate şi zile onomastice, dar şi petreceri de copii, sala fiind dotată cu tobogan, măsuţă şi scăunele pentu copii, cărţi şi creioane de colorat, baloane. 

       “Pentru că este o afacere cu valoare sentimentală, fiind munca părinţilor mei, încerc să o administrez cât mai bine. Pun mult suflet la organizarea fiecărui eveniment şi fac totul ca toţi clienţii să se simtă minunat şi să plece multumiţi, de aceea foarte mulţi se miră când văd că supraveghez evenimentul până dimineaţa. Rămâne regretul că încă mai sunt persoane care nu ne-au trecut pragul să vadă marea transformare. Sperăm că acum am stârnit curiozitatea romaşcanilor care vor fi nerăbdatori să vină să se convingă că avem un restaurant elegant şi servicii de bună calitate” - Coca Carolia

Raporteaza
ID Companie: 89

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: