Caracteristici:

Detalii Companie:


       SC ELECTRO UNIVERS SCM a fost infiintata in aprilie 2004 pentru a integra tehnicile de supraveghere video si alarmare contra efractiei si incendiului pentru trei piete principale: industriala , retail (cu amanuntul) si home. SC ELECTRO UNIVERS SCM utilizeaza branduri profesionale care sunt specializate pe aceste piete.

       Personalul nostru pentru vanzari furnizeaza preturi competitive datorita relatiilor pe care le-am cladit cu partenerii nostrii de productie. Managerii de proiect au fost instruiti si certificati de cativa dintre producatorii de varf din industrie. SC ELECTRO-UNIVERS SCM furnizeaza clientilor un sistem de solutii complete, reusind sa dezvolte si sa realizeze proiectele de la faza de planificare pana la realizare. SC ELECTRO-UNIVERS SCM ofera consultant tehnica de inalta calitate, un sistem de proiectare de ultima ora, un management de proiect de clasa mondiala, si implementare profesionala incepand de la clientii din activitati comerciale mici pana la companii multinationale .

       In plus, furnizam o temeinica instruire a utilizatorului final si ne mandrim cu suport si serviciu pentru clienti din trecut. Suntem angajati sa construim relatii durabile cu clientii nostrii si subliniem dedicatia noastra pentru un serviciu cu clientii excelent mult timp dupa ce instalarea a fost realizata. Prin munca asidua si suport entuziastic, am dobandit increderea comerciantilor mari , si ne-am extins activitatea pentru a include spitale, transporturi, constructii, institutii guvernamentale si educationale, organe de drept/corectie, utilititati, institutii militare, energie regenerabila si tehnologie pe teritoriul national.

      SC ELECTRO-UNIVERS SCM a ramas activa in top cu resurse tehnice de calitatea si o baza solida de cunostinte pe care le utilizam pentru a ne conecta clientii cu producatorii pe care ii reprezentam. SC ELECTRO-UNIVERS SCM a declansat evolutia in industria securitatii deoarece mentinem o relatie apropiata cu partenerii nostrii, pe care ii provocam constant pentru solutii unice si inovative. Analiza riscurilor este un domeniu nou despre care de cele mai multe ori clientii sunt straini , dar tehnicienii Electro Univers il trateaza cu deosebita atentie .

Raporteaza
ID Companie: 90

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: