Caracteristici:

Detalii Companie:


In prezent Senso Light este bine cunoscuta pe piata ieseana si nationala, cu extensii ample de colaborare in tara si strainatate. Aprecierile clientilor nostri au facut ca, intr-un timp scurt, sa devenim mai puternici decat ne-am propus initial si sa facem fata cu brio concurentei.

Am reusit sa promovam pe piata produse ale marilor producatori de echipamente electronice, de securitate si comunicare, la care adaugam propriile produse - rezultat al conceptiei personale.

Obiectul de activitate: dezvoltarea segmentului de servicii in domeniul de paza si protectie, proiectare si instalare sisteme de securitate si monitorizare, implementare si asistenta dispecerate radio-taxi, monitorizare radio.

Misiunea noastra este de a garanta securitatea clientilor care ne-au ales, de a prelua o parte din grijile lor si de a garanta o comunicare eficienta prin sisteme tehnologice moderne. Oferim servicii complexe si de calitate menite sa confere siguranta si multumire.

Satisfactia clientului si garantarea multumirii acestora reprezinta unul dintre obiectivele noastre de interes. Profesionalismul este o alta caracteristica de baza, de la care societatea noastra nu se abate si care ne-a permis sa raspundem cu promptitudine cerintelor extrem de diversificate din domeniul electronicii, securitatii si comunicarii.

 

Program

Luni - Vineri: 08:30 - 18:00

Sambata: 09:00 - 13:00

 

Raporteaza
ID Companie: 905

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: