Caracteristici:

Detalii Companie:


Hill Center Sport & Spa este un centru de fitness şi îngrijire corporală, dotat cu echipamente profesionale de ultimă generaţie şi echipamente cardio cu TV, internet şi jocuri incluse. La Hill Center veţi găsi o multitudine de servicii demodelare, relaxare şi îngrijire corporală, o echipă de antrenori profesionişti şi un personal înalt calificat, preocupat de sănătatea şi bunăstarea dumneavoastră.

Hill Center Sport & Spa este situat pe dealul Buciumului, nu întâmplător, ci pentru că am vrut să creăm un spaţiu în care activităţile sportive se îmbină cu activităţi relaxante, într-un mediu curat şi sănătos, departe de poluarea oraşului.

Într-un cadru în care domnesc energia, armonia şi voia-bună, vă servim la cele mai înalte standarde, porţii sănătoase de mişcare, frumuseţe şi relaxare. Ingredientele principale sunt activităţile sportive diversificate, îmbinate cu serviciile de spa şi înfrumuseţare corporala.

 

Fitness & Cardio

Mentine-te in forma! Daca vi se pare greu de zis, dar usor de facut, noi va aratam contrariul!

 

Vă punem la dispoziţie aparate profesionale noi, marca TECHNOGYM, echipate cu componente pentru toate grupele musculare. Pe lângă acestea, aşteaptă cu nerăbdare să fie puse în funcţiune 10 aparate cardio cu TV, internet şi jocuri incluse.

Ce ziceţi de asta?

Mişcarea şi efortul devin pe deplin, o modalitate de a vă petrece plăcut timpul liber.

În plus, aveţi parte de consilierea instructorilor noştri, şi de antrenamente personalizate, în funcţie de nevoile dumneavoastră şi de tipul de abonament de care beneficiaţi.

Puteţi opta pentru sedinţe cu antrenor incluse în abonament  sau, la cererea dumneavoastră,  puteţi lua un abonament cu personal trainer.

 

Aerobic

Ardem grasimile si imbunatatim activitatea cardio-vasculara!

 

Fără foc, fum, cenuşă sau alte modalităţi de „tortură”, ci în cel mai distractiv mod posibil.

De acest lucru s-a ocupat echipa noastră de antrenori specializaţi pe variate stiluri de aerobic: step, pilates, tonifiere, spinning, tae-bo,  pentru care veţi folosi echipamente speciale: stepere profesionale, minge medicinală, greutăţi sau garouri.

Pentru că suntem foarte atenţi la detalii, am ales pentru amenajarea sălii, un tip de podea special creată pentru a atenua impactul corpului cu solul, iar sălile şi întreaga clădirea sunt dotate cu aparatură profesională de sunet PROEL.

 


Tenis

Game, set, meci! Accepta provocarea!

 

Tenisul este unul dintre cele mai complexe sporturi pentru că implică deopotrivă efort fizic, psihic şi intelectual. În acest sport, inteligenţa întâlneşte concentrarea, îndemânarea şi vigilenţa. Dacă nu ne credeţi pe cuvânt, vă invităm să îl încercaţi şi veţi vedea că avem dreptate.

Vă punem la dispoziţie 4 terenuri pe covor sintetic şi posibilitatea de a opta pentru cursuri de iniţiere sau cursuri pentru amatori.

 

Nou! Piscina.

 

Program

Luni - Vineri: 07:00 - 23:00

Sambata: 08:00 - 18:00

Duminica: 08:00 - 16:00

Raporteaza
ID Companie: 911

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Salon de Infrumusetare

Acum, după ce aţi făcut mişcare şi v-aţi mai şi relaxat, vă invităm pe scaunele salonului de înfrumuseţare! Vă aşteptăm la coafor, la manichiură, pedichiură sau tratamente corporale şi faciale.

Şi aici folosim cele mai bune produse din gama JOICO şi OPI. Puteţi beneficia atât de o manichiură simplă, manichiură spa, cât şi de extensii cu gel.

 

Modelare Corporala

Doar la Hill Center Sport & Spa aveţi posibilitatea să beneficiaţi de cele mai performante tratamente corporale şi faciale, cu aparate de ultimă generaţie: LPG, ULTRATONE şi MAYA BUTTERFLY.

 

Masaj

Pentru că nimic nu se compară cu un masaj bine făcut, vă punem la dispoziţie două camere special amenajate pentru masaje de relaxare, de recuperare, anticelulitice, sau de tonifiere.

Lăsaţi aici tensiunea musculară, starea de încordare, de stres sau anxietate, care se vor topi sub mâinile pricepute ale maseurilor noştri. În schimb, veţi pleca încărcat cu energie şi bună dispoziţie.

Ca să vedeţi avantajele schimbului pe care vi-l propunem, vă amintim doar câteva dintre beneficiile terapeutice ale masajului:

 

•   Stare de bine, atât la nivel fizic, cât şi emoţional

•   Reducerea stresului

•   Reducerea tensiunii musculare

•   Vindecarea migrenelor şi a cefaleelor

•   Ajutor în eliminarea toxinelor

•   Îmbunătăţirea circulaţiei sângelui şi a limfei

•   Scăderea presiunii sangvine

•   Mărirea amplitudinii de mişcare la nivelul articulaţiilor

•   Flexibilitate sporită

•   Creşterea nivelului de endorfină

•   Scăderea anxietăţii

•   Înlăturarea depresiilor

•   Îmbunătăţirea capacităţii de concentrare

•   Înlăturarea oboselii mentale şi fizice

•   Înlăturarea problemelor legate de somn

 

Program

Luni - Vineri: 07:00 - 23:00

Sambata: 08:00 - 18:00

Duminica: 08:00 - 16:00

Raporteaza
ID Companie: 911

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Cafenea

Ati terminat antrenamentul si aveti nevoie de un moment de respiro?

 

Faceţi o pauză din activităţi?

Doriţi să socializaţi cu colegii de antrenament sau să beţi ceva împreună cu prietenii?

Aveţi nevoie de o doză de energie?

Hill Cafe este cel mai potrivit loc pentru fiecare dintre aceste lucruri!

 

Program

Luni - Vineri: 07:00 - 23:00

Sambata: 08:00 - 18:00

Duminica: 08:00 - 16:00

Raporteaza
ID Companie: 911

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: