Caracteristici:

Detalii Companie:


Cu o tradiţie de 20 ani în hairstyling, MAVIOV este locul în care rafinamentul se întâlnește cu dinamismul. Aici, ambientul intim, relaxant vă asigură o experienţă inedită, pentru a vă putea pune în valoare frumusețea. Îmbinăm tehnică, creativitate şi experienţa pentru a aduce cele mai bune rezultate. Profesionalismul şi pasiunea cu care membrii echipei noastre reuşesc să ofere servicii de calitate, satisfac până şi cele mai exigente cerinţe.

In cele două saloane din Iasi oferim servicii de coafură, manichiură-pedichiură, cosmetică facială şi decorativă (make-up, tattoo) si modelare corporală. Toate acestea sunt personalizate în funcţie de nevoile dumneavoastră pentru a crea experiente placute si nu doar servicii.

În 2006 am înfiinţat Şcoala MAVIOV, acreditată de Ministerul Muncii şi Învăţământului, ce oferă tinerilor pasionaţi de hairstyling şansa de a se dezvolta la cele mai înalte standarde în acest domeniu. Mai multe detalii legate de înscriere găsiți aici.

La MAVIOV, atenţia pentru detalii şi dorinţa de a aduce mereu un suflu nou determină calitatea experienţei pliată pe nevoile clientului. Vă așteptăm cu drag să treceți prin experiența MAVIOV.

 

Pe website-ul nostru poti gasi doua pachete pentru mireasa si inca un pachet pentru viitorul tau sot.

Pentru programari te invitam sa suni la Maviov Beauty Center.

 

Program

Luni: 14:00 - 20:00

Marti - Vineri: 08:00 - 20:00

Sambata: 08:00 - 17:00

Raporteaza
ID Companie: 914

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Maviov Academy

Maviov Academy a fost înfiinţată în anul 2006, iar de atunci a format circa 275 de coafori. În momentul de faţă pregăteşte pentru meseria de coafor-stilist un număr de 24 persoane. În hairstyling, capacitatea de a crea noi forme, noi modalităţi de exprimare şi, de ce nu, noi perspective, reprezintă, de fapt, amprenta  stilistului.

Deoarece credem în educaţie şi ştim că pe lângă talent şi spirit creativ meseria de hairstylist presupune şi o doză consistentă de efort, inovaţie şi perfecţionare continuă, MAVIOV oferă tinerilor pasionaţi de hairstyling şansa de a se perfecţiona sub atenta îndrumare a stiliştilor noştri.

Puteti gasi informatii privind costul cursului, beneficiile participantilor cat si actele necesare la inscriere pe website-ul nostru.

Daca aveti nelamuriri sau intrebari va invitam sa ne sunati la telefon: 0232 216 923 / 0726 116 862.

Raporteaza
ID Companie: 914

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: