Caracteristici:

Detalii Companie:


Parcul de agrement în notă rustică, tradiţională.

Dispune de un şopron situat între două iazuri înconjurate de arini şi sălcii înalte şi adăposteşte 50 de locuri la mese rustice, sobă şi cuptor ţărănesc, inclusiv proţap, unde sub privirile turiştilor oaspeţi se pregătesc borşul de găină, sărmăluţele, pâinea şi plăcintele "poale-în-brâu", berbec la proţap.

Analiza aerului în această zonă a demonstrat că parametrii de puritate sunt similari celor din staţiunea Breaza, factorii poluanţi şi de stres lipsind cu desăvârşire.

Pentru turiştii îndrăgostiţi de locuri retrase, liniştite, înconjurate de natura sălbatică dar ospitalieră dispunem de 6 gospodării ţărăneşti pe care le administrăm turistic, acestea fiind aşezate la margine de râuri şi păduri de o frumuseţe aparte. În cadrul acestora turiştii pot participa seara sau dimineaţa la mici activităţi gospodăreşti, precum mulsul vacilor, al oilor, coacerea la cuptor a pâinii sau a plăcintelor "poale-în-brâu", plivitul şi udatul grădinii etc.

Toate aceste funcţionalităţi ne dau posibilitatea să le oferim turiştilor servicii non-stop, bucătărie românească şi internaţională la preţuri convenabile şi un standard ridicat, principala componentă reprezentând-o alimentele de tip ecologic, tradiţionale, produsele de bază fiind obţinute din ferma proprie.

 

Structura hotelieră care vă stă la dispoziţie este compusă din 22 camere ce însumează un număr de 54 locuri de cazare, repartizate astfel:

•   10 camere duble situate în corp A: 30 locuri de cazare. Fiecare cameră dispune de un pat dublu şi un pat simplu totalizând 3 locuri cazare în sistem familial (părinţi + 1 copil) sau studenţesc. În regim normal de închiriere oferta camerei este în sistem clasic de două locuri.

•   9 camere duble situate în corp B: 18 locuri de cazare.

•   3 camere duble de lux situate în corp B: 6 locuri de cazare.

Camerele dispun de televizor, telefon (inclusiv internaţional), grupuri sanitare şi băi proprii, încălzire centrală, apă curentă (atât caldă cât şi rece) non stop.

Raporteaza
ID Companie: 917

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Organizam pentru dumneavoastra

- în saloane spaţioase, cu o estetică deosebită, recepţii, mese festive, întâlniri de afaceri, cine tradiţionale cu momente folclorice specifice zonei Moldovei;

•   Salonul restaurant

•   Crama

-  mese festive în parcul de agrement, amenajat într-un decor feeric natural, în notă rustică, tradiţională, situat între două iazuri înconjurate de sălcii şi arini

-  organizăm de asemenea cu oaspeţii noştri, în serii compacte de 12 - 16 - 40 - 50 persoane, vizite la obiectivele turistice din zonă pe variantele de traseu supuse cu tot respectul, atenţiei şi analizei dumneavoastră.

Pe bază de comandă fermă asigurăm şi transportul pe variantele de traseu stabilite la preţuri cuprinse între 14.000 lei şi 25.000 lei/km, în funcţie de numărul de turişti şi mijlocul de transport solicitat:

•   microbuz Mercedes 17 locuri - 1,40 lei/km

•   autocar Mercedes 51 locuri - 2,50 lei/km

•   autocar Settra 47 locuri - 2,50 lei/km.

Raporteaza
ID Companie: 917

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: