Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurant

Eleganță, rafinament și relaxare pe malul lacului Ciric. Astfel trebuie descris foarte scurt Restaurantul Golden Stone.În cele 200 de locuri ale restaurantului poți organiza liniștit o întâlnire de afaceri, sau sărbători alături de cei dragi. Piesele de mobilier și întreaga atmosferă sunt clasice, cu elemente de decor atent alese.

Perfect pentru evenimente private sau corporative, Golden Stone are un aer aparte cu o bucătărie și un bar pe măsură.Pe parcursul întregului an puteți savura cele mai alese specialități din meniul internațional, precum și bucate românești. Trebuie să vă convingeți!

 

Terasa

O cafea, o băutură răcoritoare, sau un vin la gheață? Oricare ar fi preferința, credeți-ne că experiența și gustul sunt altfel pe malul lacului Ciric. Sub voaluri fine și elegante de in, în fotolii de ratan sau în separeul VIP cu colțare de piele, vara va fi altfel.

Cu 300 de locuri, terasa Golden Stone, pe malul lacului Ciric, umbrită numai cât trebuie, ca să stingă arșița verii, se constituie într-o soluție perfectă pentru evenimentele estivale. Sonorizarea profesională și jocurile de lumini vor aduce valoare adăugată petrecerilor.

 

Piscina

Nimic nu se compară cu un cocktail rece ca gheața pe unul din cele 150 de șezlonguri de la piscina Golden Stone.

Clientela este aleasă, sistemul “card access” garantând suplimentar atmosfera de vacanță. Plaja este amenajată cu nisip fin, barul asigurând muzica ambientală și băuturi reci.

Raporteaza
ID Companie: 918

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: