Caracteristici:

Detalii Companie:


Eleganta si bun gust

Povestea Papillion surprinde o lumă modernă și elegantă, în care bunul gust și rafinamentul sunt la loc de cinste. Cadru relaxant și antrenant, cafeneaua invită la dialog și timp petrecut într-un mediu extrem de plăcut.

Papillion înseamnă mult mai mult decât o cafenea în care serviciile sunt fără cusur, în care mâncarea delicioasă răsfață până și cele mai pretențioase papile gustative, în care muzica îndeamnă la destinere și voie bună, în care ambientul îndepărtează rutina. Este, în egală măsură, locul de întâlnire al celor care apreciază delicatețea, subtilitatea și care recunosc și apreciază calitatea sub toate formele ei.

Cafeneaua adună în același loc oameni cu preocupări și pasiuni dintre cele mai variate: de la artiști plastici care preferă să evadeze din cotian, avocați care își stabilesc întâlniri de consultanță și până la reprezentanți ai corporațiilor care încep ziua cu Il Grande și cu ziarele preferate.

 

Bistro sanatos si gustos

Peisajul este completat de mâncarea delicioasă pusă la dispoziție, realizată doar din ingrediente naturale și sănătoase. Mai mult, Papillon este singurul loc din oraș în care există un meniu realizat într-o colaborare strânsă și constructivă cu specialiști în nutriție.

Paleta generoasă de produse permit o alternare frecventă a meniului zilei, definit de un preț prietenos și corect.Meniul vine în întâmpinarea unor preferințe și gusturi extrem de variate, totul pentru a oferi o opțiune cu adevărat valoroasă și adecvată unor stiluri de viață din ce în ce mai diferite.

Mai mult, Cafe Papillion oferă cel mai mare și mai gustos cappuccino din oraș. Il Grande este băutura ideală pentru iubitorii de cafea, care știu să aprecieze aroma boabelor proaspăt prăjite și textura perfectă a unei creme de lapte.

Perfect pentru ocazii deosebite

Papillion este, în egală măsură, locul potrivit pentru organizarea de evenimente, fie ele de business sau festive. Decorul, serviciile, personalul, meniul, muzica, fiecare în parte și toate la un loc fac posibilă realizarea unor petreceri reușite sau a unor întâlniri de afaceri veritabile, în care discreția și adaptabilitatea garantează mare parte din succes.

Povestea cafenelei este dată, în primul rând, de cei care apreciază finețea și subtilitatea, flexibilitatea și fidelitatea, performanța și atenția la detalii.

Toate aceste piese construiesc un puzzle complet, în care experiența devine una de neînlocuit.

 

Program

Luni - Joi: 8:00 AM - 1:00 AM

Vineri - Sambata: 8:00 AM - 3:00 AM

Duminica: 9:00 AM - 1:00 AM

Raporteaza
ID Companie: 923

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: