Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurantul Cotnari, in urma modernizarilor interioare, a devenit unul dintre cele mai elegante si primitoare restaurante din Iasi, locul convenabil si propice pentru petreceri, aniversari, nunti, majorate, cocktail-uri, intalniri de afaceri, sedinte, conferinte, simpozioane , cursuri de perfectionare etc. 

Datorita spatiului generos (Sala 1 - 200 de locuri sau Sala 2 - 60 de locuri), amenajarilor si dotarilor de ultima ora, puteti sa va bucurati de o petrecere rasunatoare sau discreta ori o nunta greu de uitat! 

Cu un personal bine pregatit, cu o experienta deosebita in organizarea de evenimente festive, luam de pe umerii dumneavoastra intreaga greutate a organizarii unui eveniment privat sau de firma. Totul, intr-o nota de eleganta, rafinament si stil!

 

Program

Luni - Duminica: 8:00 AM - 12:00 PM

 

Raporteaza
ID Companie: 931

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


In cazul in care doriti sa organizati acasa sau la firma petreceri, aniversari, cocktail-uri, intalniri de afaceri, sedinte, conferinte, simpozioane etc, Resturantul "Cotnari" va poate oferi, cu cea mai mare promptitudine, servicii profesionale de catering.

Suntem creativi nu doar in ceea ce priveste preparatele oferite dar si in aranjarea si decorarea cu stil a Bufetului pentru petrecerea Dumneavoastra.

Pentru reusita deplina a evenimentului va ajutam cu alcatuirea meniului in functie de buget si necesitati si va punem la dispozitie personal de servire de tinuta.

Raporteaza
ID Companie: 931

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: