Caracteristici:

Detalii Companie:


Singura clinica dedicata celor mici!

 

Clinica „Sfânta Anastastia“ este deservită de şase medici pediatri şi alţi medici specializaţi în diferite domenii, pregătiţi pentru a acorda asistenţă medicală de calitate copiilor bolnavi în orice sector de patologie.

Cabinetele din incinta clinicii sunt dotate cu aparatură pediatrică ultra-performantă, iar în premieră în judeţul Neamţ, la Clinica „Sfânta Anastasia“ sunt realizate de către specialişti şi ecografii transfrontanelare şi ecografii pentru depistarea bolii de reflux gastroesofagian la copii.

Spaţiul cald, special amenajat pentru micuţi, şi specialiştii care devin prieteni cu copiii imediat de cum au intrat pe uşa cli-nicii, creează o atmosferă plăcută astfel încât cei mici nu se mai simt speriaţi de prezenţa lor într-o unitate medicală şi nici de cea a medicilor. La Clinica pediatrică „Sfânta Anastasia“, părinţii îşi pot încuraja copii să fie „înţepaţi“ pentru a li se recolta sânge pentru analize, dându-se drept exemplu. În acest sens, părinţilor li se poate recolta sânge, în primă fază, pentru ca micuţii să vadă că nu este atât de dureros pe cât pare.

 

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste."

Paulo Coelho

 

Program

Luni - Duminica: 07:00 - 22:00

Raporteaza
ID Companie: 933

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: