Caracteristici:

Detalii Companie:


OFTAPROF pune la dispoziţia tuturor celor care îi trec pragul mai multe cabinete pentru consultatii, un serviciu de optică medicală şi un bloc operator unde, anual, se efectuează cu succes peste 1000 de intervenţii chirurgicale, majoritatea pentru tratamentul cataractei. Personalul clinicii, specializat de altfel, este reprezentat de Domnul Profesor Chiseliţă, 4 medici oftalmologi, un medic primar de medicină de urgenţă, 3 asistente medicale, un optician şi 2 consilieri de vânzări.

Din anul 2009, clinica OFTAPROF dispune şi de un Centru de Chirurgie Refractivă, dotat cu un laser excimer Allegretto Wave Eye-Q 400 Hz. Acesta permite efectuarea de tratamente personalizate pentru corecţia miopiei, hipermetropiei şi astigmatismului. Datorită vitezei mari de lucru a aparatului, tratamentul este efectuat în cel mai scurt timp, obţinându-se rezultate precise şi în condiţii de siguranţă maximă.

Se spune că succesul poate lua mai multe forme. Pentru noi, acesta este direct proporţional cu bucuria pe care o simţim de fiecare dată când un pacient al nostru, indiferent de vârsta pe care o are, pleacă de la OFTAPROF cu vederea clară şi zâmbetul pe chip. Prin urmare, nu doar tehnicile medicale utilizate ne recomandă, ci şi consilierea şi standardele înalte în ceea ce priveşte îngrijirea oftalmologică pe care v-o oferim.

 

Consultatii

De-a lungul anilor, am reuşit să câştigăm încrederea pacienţilor noştri (indiferent că vorbim despre copii, tineri, adulţi sau vârstnici), situând sănătatea ochilor acestora în topul priorităţilor noastre zilnice. Aşa se explică cum numărul celor care vin în cabinetele noastre creşte de la o zi la alta.

 

Operatii

Sănătatea dumneavoastră este extrem de importantă, iar siguranţa o cerinţă fundamentală. Tocmai de aceea, intervenţiile chirugicale pe care le realizăm la Oftaprof se efectuează în conformitate cu toate normele şi criteriile din acest domeniu şi folosind tehnologii medicale la cele mai înalte standarde.

 

Optica

Din anul 2003 funcţionăm ca şi Clinică Oftalmologică, alături de OPTIPROF, un cabinet de optică medicală extrem de performant, ceea ce ne permite să executăm ochelari sferici, cilindrici, sfero-cilindrici, bifocali, pregresivi, cu lentile colorate şi ochelari de soare cu dioptrii.

 

Program

Luni - Miercuri: 09:00 - 20:30

Joi: 09:00 - 18:00

Vineri: 09:00 - 16:00

Sâmbătă: 08:00 - 13:30 

Raporteaza
ID Companie: 934

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: