Caracteristici:

Detalii Companie:


Cazare

Pensiunea Perla este pregatita tot timpul anului sa-si intampine turistii cu ospitalitatea specifica, oferind tot confortul si toate dotarile de cazare pentru oaspeti de toate varstele, astfel ca timpul petrecut va fi de neuitat.

Cu o panorama naturala impresionanta locul se bucura de multa liniste, fiind inconjurat de verdeata , curte cu flori, livada, leagane amplasate ici colo, iaz cu pastrav, foisor si barbeque toate facute in asa fel sa se completeze una cu alta.

 

Pensiunea Perla din Durau, situata la poalele Muntelui Ceahlau, pune la dispozitia turistilor 32 locuri de cazare in vila.

Dispune de 10 camere clasificate la 2 margarete cu balcoane ce ofere o priveliste minunata atat spre Masivul Ceahlau cat si spre intreaga Statiune Durau, dar si 5 camere clasificate la 3 margarete.

 

Drumetii si excursii

Ceahlaul este locul neatins inca de mainile celor „inteligenti” langa el poti privi,poti citi, poti medita fara ca cineva sa te atentioneze.

Masivul Ceahlau reprezinta unul din cele mai importante monumente ale naturii din perimetrul muntilor Carpati.

 

Pensiunea Perla situata la poale de Ceahlau, ofera turistilor posibilitatea de a intra in aria protejata a masivului fiind foarte aproape de traseele turistice.

Accesul in zona se poate face fie cu trenul: dinspre Piatra Neamt pana in zona Bicaz; fie mijloace de transport pe apa - cu vaporasul pe lacul Bicaz; sau cu mijloace de transport auto pe DN 15 pana in Durau.

 

Organizare de evenimente

Oferim servicii de masa turistilor din preparate produse in bucataria proprie doar la solicitare, organizam petreceri, bachete scolare, aniversari, restaurantul avand o capacitate de 32 de locuri plus terasa restaurantului.

Aici, la poale de munte, in tara Moldovei, oaspetii sunt primiti cu inima deschisa, cu un pahar de tuica sau de vin, placintele "poale’n brau" sunt la ele acasa, mamaliga cu branza si smantana, pastrav afumat, sarmale, sunt de neocolit.

Raporteaza
ID Companie: 937

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: