Caracteristici:

Detalii Companie:


Mereu când vii de la drum lung o pauză este binevenită. De multe ori ne oprim în parcările amenajate pe marginea străzii. Luăm o gustare în fugă pe acele masele ruginite, bătute de vânt și ploi sau de ce nu, pe capota mașinii.

 

Lucrurile se schimbă însă când te apropii de Iași. Oamenii calzi și primitori nu te vor lăsa să poposești pe marginea drumului. Mulți te vor invita în casele lor iar la nevoie iți vor asigura acea pătură călduroasă sau cana de vin fiert. Așa suntem și noi: calzi și primitori.

 

Probabil că vă întrebați cu ce suntem mai buni decât restul? Ei bine noi suntem pur și simplu naturali. Pe lângă profesionalismul de care dăm dovadă și de calitatea serviciilor noastre, suntem în primul rând prietenii clienților noștri. Suntem vechi și totodată noi pentru că ne place să fim în pas cu moda.

 

La noi ai să găsești îmbinarea perfectă între modern și tradițional. La noi ai să găsești mereu zâmbete și veselie. La noi ai să găsești liniștea de care ai nevoie după o săptămână agitată. La noi ai să găsești tot ceea ce ai nevoie pentru că la noi ești la Complex Popas Păcurari.

 

Program

Luni - Duminica: 10:00 AM - 12:00 AM

Raporteaza
ID Companie: 951

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Proaspat renovat si modernizat, Complex Popas Pacurari este locatia perfecta pentru a organiza orice tip de eveniment.

Fie ca vorbim de nunti, cumatrii, banchete, diferite simpozioane, aniversari, o cerere in casatorie, o cina in familie sau cu prietenii, Complex Popas Pacurari va pune la dispozitie doua sali de restaurant, si va ofera servicii de inalta calitate.

 

Echipa noastra de profesionisti va da o nota de eleganta oricarui eveniment, pentru ca la final sa puteti spune "A fost perfect!".

Nu uitati: Complex Popas Pacurari va ofera de anul acesta, cazare la standarde internationale!

 

Va asteptam cu drag!

 

Program

Luni - Duminica: 10:00 AM - 12:00 AM

Raporteaza
ID Companie: 951

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: