Caracteristici:

Detalii Companie:


PRIMUL ESCAPE ROOM DIN IASI

Inspirat din jocul japonez Takagism, Escape room este un joc real ce ii provoaca pe aventurieri sa lucreze impreuna pentru a rezolva diverse puzzle-uri ce ii vor ajuta sa iasa dintr-o camera incuiata, in maximum 60 de minute.

 

Reguli

Tu si echipa ta veti fi inchisi intr-o camera timp de 60 de minute. In acest timp trebuie sa gasesti si sa conectezi indicii, sa rezolvi puzzle-uri, sa te folosesti de logica si intuitie, ca intr-un final sa gasesti cheia care va descuia camera. Te incanta ideea de a o face pe detectivul intr-o camera incuiata si plina de mistere? Atunci fa o rezervare si hai la distractie!

 

O idee minunata pentru:

•   Companii si team building-uri

O experienta unica, una dintre cele mai captivante si distractive activitati

•   Prieteni si familii

Te-ai plictisit ca weekend de weekend sa cauti noi locatii in care sa te distrezi cu prietenii? Vrei altceva in afara de baruri, cluburi, cinema? Atunci Escape room poate fi alegerea potrivita!

•   Turisti

Cel mai adesea, turistii doresc sa vada cele mai populare si distractive locuri din orasul in care ajung. Escape room este unul dintre aceste locuri, asa ca nu trebuie ratat!

•   Gameri si profesionisti

Obisnuiesti sa joci astfel de jocuri online si esti destul de bun? Ai vizitat alte Escape rooms pana acum? Atunci cu siguranta vei dori sa ne vizitezi si pe noi!

 

Program

Luni - Duminica: 10:00 AM - 11:00 PM

Raporteaza
ID Companie: 953

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: