Caracteristici:

Detalii Companie:


Yellow Store lanseaza un nou concept in Romania: un magazin care ofera intreaga gama de modele a unui singur producator foto. Yellow Store ofera celor care doresc sa achizitioneze un produs Nikon sansa de a gasi si incerca oricare dintre aparatele foto, obiectivele, bliturile, binoclurile, telemetrele, lunetele terestre si de vanatoare din gama producatorului japonez.


Configurare gratuita pentru produsele achiziţionate

Atât în momentul achiziţiei, cât şi oricând pe durata garanţiei, experţii Yellow Store îţi vor configura complet gratuit produsul achiziţionat.

Te poţi întoarce oricând în magazin pentru a seta opţiunile aparatului, reseta, configura sau afla orice informaţie dorită despre produsul achiziţionat.

 

Printare fotografii

Păstrează amintirile preţioase într-un album foto.

Vino în magazinele Yellow Store şi printează fotografiile preferate cu ajutorul aparatelor DigiFoto-Maker.

Magazinele Yellow Store împreună cu CEWE Color, companie germană cu peste 50 de ani de tradiţie in domeniul serviciilor fotografice, îţi oferă posibilitatea să printezi fotografiile simplu si rapid.

Mai multe detalii pe website.

 

Tax free

Pentru a călători avantajos.

În magazinele Yellow Store Băneasa Shopping City şi Palas Shopping Mall poţi beneficia de achiziţii în regim tax free. Solicită expertilor Yellow Store completarea formularelor tax free şi poţi recupera valoarea TVA-ului atunci când pleci din ţară.

 

3 ani garantie

Pentru aparatele foto DSLR Nikon si obiectivele NIKKOR.

Achiziţionând un aparat foto DSLR Nikon sau un obiectiv NIKKOR din magazinele Yellow Store eşti doar la un pas de a beneficia de 3 ani garanţie. Cu ajutorul consultanţilor Yellow Store poţi îndeplini imediat după achiziţie formalităţile pentru a beneficia de garanţie 3 ani (în loc de 2 ani standard).

Garanţia de 3 ani de la data achiziţiei se aplică tuturor aparatelor foto DSLR si obiectivelor NIKKOR dacă:

•   sunt achiziţionate de la un partener autorizat Nikon în România,

•   sunt înscrise la adresa www.nikonisti.ro/comunitate în maximum 30 zile de la achiziţie.

*Fără înscriere, aparatele foto DSLR Nikon si obiectivele NIKKOR vor rămâne în garanţie pentru o perioadă de 2 ani.

Experţii Yellow Store te vor ajuta să îndeplineşti procedura de înregistrare a produselor pe site-ul Nikonisti.ro care-ţi va aduce extensia de garanţie.

 

Accesorii garantate 100%

Valabil pentru toate accesoriile.

Ai achiziţionat un accesoriu foto din Yellow Store? Un rucsac Lowepro, un trepied Velbon, un filtru Marumi sau orice alt produs asemănător?

Dacă acesta se va strica, oricând pe durata garanţiei, va fi înlocuit pe loc în magazin cu un produs similar, la prezentarea produsului defect şi a facturii de achiziţie.

În cazul în care produsul nu este disponibil pe stoc vei primi următorul produs superior disponibil achitând doar diferența dintre produsul vechi și cel nou.

 

Program

Luni - Duminica: 10:00 AM - 10:00 PM

 

Raporteaza
ID Companie: 958

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: