Caracteristici:

Detalii Companie:


Inspirate din viața urbană, hainele sunt o expresie a unicității fiecăruia dintre noi, într-o lume plină de etichete și tipare în care ne dorim să exprimăm ceea ce suntem într-un mod diferit și original. Nu este vorba de a inventa un nou stil, ci de a te reinventa și a-ți exprima propriul stil. Nu este vorba de perfecțiune, ci de simplitate și rafinament, de un melanj între stilul clasic și cel modern. Ținutele Urbanik sunt întregite de bijuterii statement, conțin detalii imprevizibile și croiuri diferite, nu se pliază pe cerințele de zi cu zi, ci reușesc să te scoată din clasica uniformă întâlnită în magazinele de masă.


Ne-am dorit să dăm viață acestei pasiuni pentru haine, accesorii și detalii, să o împărtășim și să o proiectăm către cei din jurul nostru, către cei care-și doresc să se remarce într-un cotidian uniformizat. Astfel s-a născut Urbanik, un boutique cochet dedicat femeilor care iubesc frumosul și care reușesc să se bucure de fiecare clipă Un loc special gândit pentru a descoperi ținuta perfecta, prin noianul de comori urbane.


Ne dorim ca ceea ce găsești în magazinul nostru să-ți îmbunătățească starea de spirit, să devină o emoție, o expresie a ta, unică și originală. Ținute cool, cu un colier special la prețuri accesibile, și sfaturi de styling sau inspirație pentru a-ți schimbă garderoba, e doar o parte din ceea ce îți oferim. În plus, poți plecă acasă și cu poze profesionale, dacă ești una dintre Urbanik girls.


Suntem deschiși în fiecare zi, de luni până duminică și te întâmpinăm cu zâmbetul pe buze și o cafea, pentru că dorim să îți urăm: Bun venit în lumea fetelor Urbanik!

 

Program

Marti - Vineri: 11:00 AM - 7:00 PM

Sambata: 11:00 AM - 5:00 PM

 

Raporteaza
ID Companie: 959

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: