Caracteristici:

Detalii Companie:


Floral Studio este un atelier cochet în care se lucrează cu drag. Cu drag pentru flori, pentru lucrul bine făcut și pentru client.

Design inedit, locație centrală cu parcare în față, cadouri, flori și plante variate. Puteți să ne treceți pragul și să admirați florile, zilnic de la 9 dimineața și cu siguranță veți fi încântați și tentați să surprindeți plăcut printr-un cadou floral, eventual livrat. Și cum florile punctează momentele importante ale vieții, fiecare eveniment poate avea un accent stilat marca Floral Studio.

Noi îți propunem un nou mod de abordare a aranjamentelor florale din pasiunea pentru flori. Și cum nimic nu este întâmplător, jocul cu elemente naturale e strâns legat de anii de experiență în domeniu, cursuri cu unii dintre cei mai buni floriști și multă muncă.

Acest website este pentru dvs. Scopul său este să vă familiarizați cu munca noastră și să puteți trimite flori în Iași și, prin partenerii noștri atent selectați, să trimiteți flori oriunde în România, iar aceste flori să fie deosebite și să fie livrate cu siguranță.

În cazul în care ceea ce doriți nu există pe site, nu ezitați să ne contactați prin telefon sau e-mail. Suntem aici să vă ascultăm nevoile și sugestiile.

Sperăm să ne auzim curând!
Toate cele bune,
Echipa Floral Studio

 

Program

Luni - Sambata: 9:00 AM - 8:00 PM

Duminica: 10:00 AM - 3:00 PM

 

Raporteaza
ID Companie: 962

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: