Caracteristici:

Detalii Companie:


Ati aflat?!


China nu este atat de departe! Este atat de aproape de voi, de fete și baieți, de tineri și mature, de cei singuri sau familisti, de cei speriati de necunoscut sau exploratori, de fanii gastronomiei chinezesti sau de simpli curiosi.


Extraordinara cultura este aici prin intermediul prietenul tau, Shanghai Restaurant. Situat în Palas Mall, prietenosul Shanghai vine la Iasi pentru a va arata și a te invața semnificația fiecărui element ce compune cultura chinezeasca, gustul picant al unei lumi cu adevarat uluitoare, culoarile marete ce dau viata unor povesti de nedescris sau semen ce ne pot influenta viata. Shanghai va ofera posibilitatea de a intalni noi experiențe culinare și modul cel mai delicios de a face toate simturile sa vibreze doar cu un simplu pranz servit, la un ceai aromat sau in cadrul unei cine servite intr-o locație relaxanta.


Prietenul tau chinez Shanghai este vechi si plin de povesti, pline de energii uluitoare, misiuni și valori. Cea mai importanta valoare este de a promova respectul fot cultura antica, de a impartasi tot ce stie cu prietenii sai romani si de a va oferi timpul cel mai relaxant pentru suflet, minte și corp.


Preparatele delicioase preparate de marii bucatari chinezi, feluritele gusturi picante, povestile, bauturile naturale, elementele autentice, atmosfera rafinata și prețurile speciale sunt în așteptarea a celor mai buni prieteni pregatiti sa afle ca…. Minunata China nu este atat de departe!

 

Program

Luni - Duminica: 12:00 PM - 11:00 PM

Raporteaza
ID Companie: 979

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: