Caracteristici:

Detalii Companie:


Hotelul, amenajat în stil clasic, de bun gust, cu un mobilier comod din lemn masiv în culori calde, vă ademenește să petreceți nopți de neuitat. Hotelul Capitol dispune de 35 de camere luminoase și primitoare împărțite în două apartamente, trei garsoniere, 18 twin și 12 matrimoniale.

Nopțile sunt mai delicioase dacă le petreceți la noi! Aveți toate condițiile pentru un confort sporit, iar atmosfera, decorul, liniștea, serviciile și atitudinea personalului vă vor face șederea foarte plăcută.

Îmbinând utilul cu plăcutul, după o ședință istovitoare, puteți alege să petreceți momente relaxante în cadrul complexului Capitol:

•   picnic

•   meniu câmpenesc, grătar sau proțap

•   plimbări în aer liber într-o baie de flori și peisaje deosebite

•   fotbal, tenis sau alte activități sportive în zona de agrement

•   piscină, saună, masaj

•   seară relaxantă la terasă sau în restaurant, în pași de dans

Toate evenimentele reprezintă pentru noi o provocare și ne asigurăm de reușita evenimentului prin prezența unei echipe responsabile și dedicate.

Raporteaza
ID Companie: 981

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurant Da Vinci


Restaurantul Da Vinci, ca și Monalisa, este o locație nouă în Iași și reprezintă o experiență fantastică pentru evenimentele voastre. Construit cu multă migală și realizat în cele mai mici detalii duse până la extrem, restaurantul îmbină armonios eleganța specifică stilului baroc cu aristiocrația numelui Da Vinci. Este decorat cu materiale autohtone, un paradis pentru pasionații de cocktail sau o întâlnire romantică, în trei cuvinte: evenimente de neuitate.


Evocând opulența seducătoare și strălucitoare a unui palat rezidențial italian din secolul al XVII-lea, Restaurantul DaVinci are o capacitate de minim 150 de persoane și maxim 400. Combinația stilului baroc cu aerul boem la Iașului ne-a inspirat să creăm acest loc ademenitor, unde organizăm evenimente de excepție.Restaurant Monalisa


Provenit din italianul ,,barocco” , țara unde de altfel a și apărut stilul baroc, care însemna inițial o perlă neasemuit de frumoasă, restaurantul Monalisa poate fi numit perla restaurantelor din Iași.


Precum portretul Lisei Gherardini, soția lui Francesco del Giocondo, cunoscut sub numele de Mona Lisa, cel mai frumos portret realizat vreodată, restaurantul Monalisa este o frumusețe și de un refinament unic. Subliniem linii fine în decorul elegant și artistic prin culoarea dominantă: albul pur. Desprins, parcă, dintr-o piesă de Molière, acest decor vă va face să vă simțiți ca niște adevărați artiști, iar lemnul masiv alb patinat cu auriu, vine să completeze nota de eleganță.


Capacitatea minimă a restaurantului este de 150 de persoane, iar cea maximă, 350 de persoane. Fiecare stâlp este decorat cu lumini ambientale de diferite culori, gata să se aprindă la dorințele voastră, după preferințe.Restaurant Clasic


Restaurantul Clasic se remarcă prin decorul clasic, elegant și oferă ambianța perfectă pentru reușita petrecerilor.


Cu o capacitate de minim 150 de persoane și maxim 280 și cu un meniu diversificat, Restaurantul Clasic reprezintă o adevărată călătorie a gusturilor, aromelor și rafinamentului culinar.Restaurant Panoramic


Pentru gurmanzi, pentru romantici, pentru iubitorii de rafinament și eleganță există restaurantul Panoramic, un loc intim și cochet, cu o vedere splendidă către lac.


Capacitatea minimă a restaurantului Panoramic este de 90 de persoane, iar cea maximă, 150.

Raporteaza
ID Companie: 981

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: