Caracteristici:

Detalii Companie:


Decorul şi mediul elegant, cu muzică bună şi o mare varietate de băuturi, alcoolice şi nonalcoolice, preparate din şi cu cafea, diferite gustări şi deserturi exclusiviste vă fac să vă simţiţi în largul dumneavoastră.

Cafelele speciale fac ca întreaga atmosferă sa fie completată desăvârşit, cafeaua specială La Corniche îmbină într-un mod cu totul surprinzător aroma celei mai fine cafele, biscuiţi pisaţi, topping de ciocolată mult lapte şi frisca într-o adevarată aventură a gusturilor.

La Corniche Palas este prima opţiune când vine vorba despre celebrele cafele de origine: Guatemala, Ethiopia, Brazilia, Dark Roast sau Cafeaua Arăbească.

Pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, tot La Corniche Palas găsiţi şi o selecţie fină de single malt-uri: Mackillop Choice sau Balvenie.

La Corniche Palas dispune de 100 de locuri în interior, iar pe perioada verii acestea suplimentându-se cu încă 100 de locuri pe terasă, unde vă invităm să admiraţi privelistea unică spre Palatul Culturii şi peisajul grădinii.Conceptul La Corniche:

La Corniche a luat fiinţă în anul 2007, numărând până în prezent trei cafenele în Iaşi în diferite centre comerciale: Moldova Mall, Iulius Mall şi Complexul Palas. Conceptul La Corniche se evidenţiază prin locaţiile alese cu grijă, privelişti deosebite, iar la interior optând mereu pentru amenajări atente şi rafinate în aşa fel încât toate locaţiile să reprezinte o oază de relaxare pentru fiecare client în parte.

 

Program nonstop.

Raporteaza
ID Companie: 987

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: