Caracteristici:

Detalii Companie:


Lucrăm în acest domeniu de peste 30 de ani, şi încă de la început am reuşit să punem un strop de magie în fiecare prăjitură care iese din laboratorul propriu. Unul din principiile noastre: folosim doar ingrediente naturale proaspete, alese cu grijă, pentru a profita din plin de ceea ce ne oferă natura. Astfel, îţi rezervăm ţie, ca unui prieten, un moment deosebit de relaxare în compania unui desert ales, care te va distrage de la problemele cotidiene şi te va duce cu gândul la prăjiturile de acasă ale bunicii.

Pentru a satisface toate cerinţele tale, îţi oferim o gamă variată de produse: prăjituri, fursecuri, torturi (personalizate după dorinţa ta), produse de patiserie, îngheţată, cozonaci, păşti.

Delicioasa frişcă 100% naturală, calitatea şi mirosul special al cozonacilor, eleganţa torturilor de nuntă, rezultate a celor mai bune reţete şi a exigenţei noastre te asteaptă în fiecare zi.

Dacă până acum nu ai încercat gustul divin al prăjiturilor noastre te invităm ca, atunci când timpul şi dispoziţia iţi permit, să ne faci o vizită. Îţi garantăm că vei reveni cu plăcere!

 

Program

Luni - Duminica: 7:00 AM - 10:00 PM

Raporteaza
ID Companie: 989

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: