Caracteristici:

Detalii Companie:


Gogomao este un adevarat Atelier de Gogosi, care pune accentul pe produsele sale proaspete si savuroase. Numele face referire la personajul principal care coordoneaza toate miscarile atelierului, Gogomao fiind de fapt Maestrul care cu pricepere faureste, de la 9 dimineata si pana la 5 in seara, cele mai bune gogosi glazurate din Iasi.
Povestea a inceput cand Adelina si Oana, prietene de-o viata, si-au dat seama ca nu exista in zona noastra nicio gogoserie gourmet, care sa faca si altceva in afara de clasicele gogosi imbibate in ulei si fara glazura.

Dupa luni de cautari, calcule si incercari, au gasit spatiul perfect pentru ele, aproape de Universitate si de cele mai bune licee din Iasi si au deschis, in septembrie, Atelierul de Gogosi. Aflat in Copou, pe Bulevardul Carol I la numarul 4, chiar vis-a-vis de “La Placinte”, Gogomao te invita sa gusti gogosi cu diferite glazuri, de la ciocolata alba si Oreo la ciocolata neagra, funfetti si M&M’s. De asemenea, poti servi ceai cald, cafea sau poate o cana de lapte cu caramel care merge de minune cu o gogoasa cu ciocolata.

Hai la Gogomao, hai la cele mai bune gogosi din Iasi!

 

Program

Luni - Vineri: 9:00 AM - 5:30 PM

Raporteaza
ID Companie: 997

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: