Caracteristici:

Detalii Companie:


Ai in plan un proiect de mobilare? te poti baza pe noi!!
CASA este imaginea ta. 60% dintre oameni afirma ca ar invitat mai multi prieteni acasa la ei daca ar avea mobilier frumos. Alege un magazin care iti ofera o solutie in functie de bugetul alocat de tine si petreci mai mult timp cu oamenii dragi tie.
Alaturi de parteneri de top din tari de renume dorim sa aducem in Cluj calitatea si bunul gust la el acasa.
Magazinul nostru comercializeza solutii de mobilare rezidentiala si office facute la comanda sau customizabile pe baza de catalog cu livrare direct de la fabrica producatoare.
Produsele livrate clientilor vor beneficia de servicii de montaj si transport de cea mai buna calitate asigurate de echipele noastre de proiectare si montatori.
Venim cu solutii de buget pentru toate buzunarele dar si solutii de top care ajung la un inal nivelt de personalizare si calitate.
Vom amenaja spatiu de vanzare cu colectii in trend si care pot duce de la A la Z un proiect de mobilare fie locuinta noua fie redecorare.
Bucatariile executate din PAL, MDF , MDF infoliat si vopsit se vor potrivii perfect pe spatiul tau si personalitatii tale.
Proiectantii nostri asigura masuratorile si gestioneaza proiectul din faza de ofertare pana la ultimul surub.
Colectiile de dormitor si living vin sa completeze spatiul tau zilnic cu detalii care fac diferenta si te fac sa te simti ACASA.
Scaunele personalizate , paturile tapitate , coltarele si canapele sunt 100% disponibile pe o gama varianta de materiale si culori.
Nu ramane decat sa ne vizitezi in aceasta primavara si daca nu poti astepta pana la finalizarea noului Showroon noi suntem inca de acum alaturi de tine cu echipa de vanzari si proiectare.

Garantam ca vom depune toate eforturile in identificarea solutiilor de amenajare si buget aferente nevoilor tale.
Suntem unici distribuitori :
ArteM Germany
rational Kitchen Germany

!!Vrem sa muncim la proiectul tau!!
Echipa GOBILIER

Raporteaza
ID Companie: 3587

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: