Caracteristici:

Detalii Companie:


Cabinet si farmacie veterinara care si-a inceput activitatea la sfarsitul anului 2015. Oferim servicii medicale veterinare complete si de calitate prietenilor nostrii necuvantatori:   consultatii, vaccinari, deparazitari externe si interne, tratamente, interventii chirurgicale, diete, cosmetica, consiliere de specialitate si deplasari la domiciliu.

Va punem la dispozitie si o farmacie veterinara, diverse programe nutritionale, diete si un pet-shop unde puteti gasi o gama variata de produse cu specific veterinar in functie de nevoile dumneavoastra.

Suntem o echipa tanara dinamica si instruita, pregatita in orice moment sa ofere companionului dumneavoastra ingrijire veterinara la cel mai inalt standard.Facem totul din pasiune, acordand o atentie deosebita atat pacientilor cu stapan cat si celor fara.

Suntem posesori de animale ( 3 caini si o pisica ) si astfel ne putem pune in situatia d-voastra, a proprietarului de animal si de aceea dorim o relatie deschisa, bazata pe comunicare, incredere si sinceritate pentru a putea oferi un surplus de confort atat d-voastra cat si patrupedului.

Raporteaza
ID Companie: 1013

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: