Caracteristici:

Detalii Companie:


Situata in una din cele mai accesibile zone ale Romanului, cabinetul veterinar LEOFARM  a fost infiintat in anul 2002 pentru a intampina nevoile prietenilor nostri necuvantatori. Cabinetul nostru ofera consultatii si tratamente in boli chirurgicale, stomatologice si metode speciale de diagnostic (examene biochimice, hematologice, ecografie). Echipa noastra se dedica pentru a oferi animalelor de companie cea mai buna ingrijire, compasiune si dragostea pe care o merita. Suntem onorati de a servi clientii nostri fideli si suntem dornici de a primi noi clienti cu animalele lor de casa.

 

Scopul nostru

De aceea, oricare medic veterinar din echipa noastra va incerca sa va ajute sa-i oferiti micului membru al familiei o viata cat mai sanatoasa si fericita. Fie ca e vorba doar de o simpla baie, sau cosmetica si frizerie, vaccinare, deparaziare, analize, ecografie sau chirurgie, sau serviciul de ambulanta veterinara, va invitam sa vizitati clinica noastra din strada Libertatii, dar si farmacia veterinara ce dispune de o gama larga de medicamente atat pentru animale mici cat si pentru animale mari.

Raporteaza
ID Companie: 148

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Din dorinta de a ne face meseria in mod profesionist, va punem la dispozitie hrana pe care la un moment dat am oferit-o animalutelor noastre, fie ca e vorba de hrana de intretinere sau de dieta. Dumneavoastra si animalul dumneavoastra veti beneficia din plin de produsele din farmacia noastra.

 

Noi comercializam o gama larga de produse incluzand antiparazitarele (împotriva puricilor, al capuselor, medicatia preventiva impotriva Dirofilariei, etc. ). Va puteti baza pe noi daca animalul dumneavoastra necesita medicatie pentru o afectiune cronica sau de nevoi pe termen scurt, in timpul recuperarii dupa boala si al convalescentei , al diverselor leziuni, sau al interventiilor chirurgicale.

 

Cand cumparati medicamente de la farmacia noastra, puteti fi siguri ca medicamentele animalului dumneavoastra de companie au fost obtinute din surse sigure, fiabile si depozitate in conditii optime. Personalul nostru calificat va elibera retetele cu grija, precum si cu atentia necesara detaliilor si nevoilor specifice animalului dumneavoastra de companie.

 

Puteti conta pe noi pentru a va oferi informatii exacte cu privire la medicamentele animalului dumneavoastra de companie, inclusiv informatiile legate de doza corecta, si eventualele efecte adverse sau sfaturi legate de supradozaj.

 

Raporteaza
ID Companie: 148

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: