Caracteristici:

Detalii Companie:


In sectorul zootehnic, obiectivul principal este cel de a produce cel mai bun porc destinat sacrificarii. In intampinarea acestei cerinte de piata, se imbina tehnologia si genetica de inalta performanta, asociate cu un program de nutritie exceptional.

Cresterea si ingrasarea porcilor in sistem intensiv a facut din SC AGROSUIND COM SRL o firma etalon in Romania.

Capacitatea de cazare a fermei este de 45000 de capete, pentru toate categoriile fiziologice,  inclusiv sectorul de reproductie.

 

Genetica folosita este rasa PIC, avand un continut ideal de carne in carcasa, o buna rezistenta si stare de sanatate adaptate la conditiile de mediu din zona noastra.

 

Are punct de lucru in localitatea Zanesti, judetul Neamt, unde desfasoara activitate in vegetal pe o suprafata de 1600 hectare, folosind masini agricole si utilaje performante pentru producerea cerealelor si a plantelor tehnice, atat pentru necesarul propriu, cat si pentru piata.

 

Preparatele din carne se obtin prin utilizarea retetelor consacrate, cu traditie, produse mult apreciate de catre consumatori, datorita calitatii superioare, a gustului si prospetimii deosebite.

Raporteaza
ID Companie: 1042

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: