Caracteristici:

Detalii Companie:


       Firma noastra se ocupa cu cresterea si ingrasarea porcilor fiind o firma etalon atat in tara cat si in Europa. A doua activitate de baza este productia de furaje pentru animale de ferma (porc ,pasare si curcani). 

       Productia este asigurata de un personal calificat in tara si in afara si de o tehnologie de ultima ora pe plan momdial.

  •     Obiectul principal  de activitate al societatii este cresterea si  ingrasarea porcilor in sistem cu circuit inchis. Capacitatea de cazare a complexului de porci este de 40.000 capete, cu o productie anuala de peste 5.800 tone carne  viu.

 

  •     Genetica  utilizata este  de la firma Hypor, lider mondial in acest domeniu.In intreaga unitate se aplica cea mai buna tehnologie de crestere a porcilor, utilizindu-se insamintarile artificiale (tehnologie I.M.V.) , adaposturi modernizate si cele mai noi sisteme de productie.

 

 

  •     Carnea produsa de SC Suinprod SA Roman este de cea mai buna calitate si este apreciata in intreaga tara. Intreg personalul este calificat, iar rezultatele tehnico-economice ne situeaza in topul firmelor din Romania, ocupind in acest moment locul I intre crescatorii de porci din Romania.

 

  •     Materialul genetic este reprezentat de hibrizii Hypor Marele Alb si Hypor Maxter

 

  •     Hypor Marele Alb este crescut pentru prolificitate si capacitate mare la intarcare. Acesta este rezultatul a mai mult de 40 de ani de dezvoltare genetice în directia materna cu unele gene hiper prolifici.  Hypor Marele Alb este o linie materna robusta, care aduce vigoarea de crestere excelenta in combinatie cu Hypor Landrace .

 

  •     Hypor Maxter este o prasila Piétrain care maximizeaza cresterea la porci de finisare, in combinatie cu carne dreapta si caracteristicile de calitate carcasei.

          Hypor Maxter este cunoscut sub numele de Piétrain cea mai rapida crestere din lume, cu o crestere de 1000 grame si mai mult.

          Hypor Maxter produce porci cu crestere rapida, eficienta si uniforma, care respecta  specificatiile ridicate ale celor mai exigente procesoare. Rezultatele liniei de sacrificare arata profunzimea muschiului de 62 mm la greutatea de sacrificare de aproximativ 92 kg. Nivelurile de slanina sub 15 mm.

 

      Produse comercializate:

   -   PURCEI 10-25 KG

   -   PORCI GRASI 26-100 KG

   -   SCROFITE PRASILA LA 100-200 KG

   -   VIERUSI 110-130 KG

   -   SCROAFE GESTANTE IN 2-3 LUNI DE GESTATIE

   -   MATERIAL SEMINAL

Raporteaza
ID Companie: 261

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


      Nutreturi combinate

     Fabrica de nutreturi are o capacitate de 17 tone furaje combinate paletate pe ora sau 25 tone furaje combinate fainuri. Fabrica este echipata cu doua linii de productie:
- Linia de productie nutreturi Van Arsen, cu o capacitate de 7 tone furaj paletat pe ora si a fost instalataa in anul 2005
- Linia de productie nutreturi Buhler cu o capacitate de 10 tone furaj paletat pe ora, instalatie data in functiune in anul 2007.

     Intreaga productie de nutreturi este asistata de calculator utilizandu-se softul de fabricatie Buhler. Fabrica produce toate tipurile de retete pentru porci, inclusiv prestarterul, acestea putandu-se realiza datorita liniei de microdozare Buhler. Rata de includere a premixurilor este de 0,25%.

     Fabrica fiind autorizata sanitar-veterinar poate livra la cerere atat furaje finite medicamentate cat si concentrate furajere medicamentate.

     Produse comercializate:

  Comercializam o gama larga de furaje prin magazinul nostru situat in zona Pietei Centrale a orasului Roman

  -  Furaj combinat pentru porci:  Prestarter, Starter, Grower, Finisher

  -  Furaj combinat pentru pasari: Pui demaraj, Pui crestere, Pui finisare

  -  Furaj combinat pentru curcani: Curcani demaraj, Curcani crestere, Curcani finisare

Raporteaza
ID Companie: 261

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: