Caracteristici:

Detalii Companie:


 

Expert Moldova Trading, companie cu o experienţă de 23 de ani în cadrul vânzărilor de utilaje pentru sectorul agricol şi industrial, şi-a păstrat de-a lungul anilor aceleaşi principii şi ambiţii: de a oferi o gamă diversă de produse de calitate la cel mai bun preţ. Expert Moldova Trading promovează valori esenţiale precum profesionalism, responsabilitate, spirit de echipă, implicare, angajament, integritate. EMT® este marcă înregistrată, fiind elementul distinctiv utilizat de Expert Moldova Trading pentru a identifica şi distinge produsele proprii.
 
Suntem un partener complet, aşa încât alături de gama de utilaje EMT® oferim servicii pentru ca achiziţiile realizate să reprezinte o experienţă cât mai plăcută. Sunt disponibile servicii de instalare, reparaţii şi întreţinere utilaje.
 
Produsele achiziţionate din magazinele noastre fizice şi online beneficiază de garanţie de 24 de luni la persoane fizice şi 12 luni la persoanele juridice, respectarea politicii de retur, livrare promptă și transport gratuit.
 
 
Gama de produse EMT
 
 Aparate de muls EMT
 
 Bidoane de transport EMT
 
 Separatoare de smantana EMT
 
 Tancuri de racire EMT
 
 Accesorii EMT

 

Raporteaza
ID Companie: 1061

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: