Caracteristici:

Detalii Companie:


S.C. IAŞITEX S.A. este specializată în producerea şi comercializarea de ţesături şi confecţii textile, realizate din bumbac 100% sau în diferite amestecuri procentuale de bumbac cu alte fibre sintetice, având destinaţii diverse ce acoperă o paletă largă de utilizări.

Ne adresam in special firmelor de confectii din tara si din strainatate, dar si utilizatorilor finali. Pentru a fi la curent cu noile tendinte suntem participanti fideli la targurile nationale si internationale de specialitate. Veti gasi, cu siguranta, produsul cautat la un nivel de calitate superioara si preturi foarte competitive.

Societatea are 1 magazin propriu de prezentare a produselor in Iasi (la sediul Firmei din str. Primaverii nr. 2).

Experienta noastra in industria textila garanteaza clientilor seriozitate si competenta, produsele noastre clasice si noile creatii inregistrand de-a lungul timpului succese atat in Romania, cat si in peste 20 de alte tari din Europa, Asia, America de Nord si Centrala. De altfel, in ultimii 10 ani, ponderea exportului nu a fost niciodata sub 80% din totalul productiei marfa.

Investitiile continue in calitatea profesionistilor angajati in S.C. Iasitex S.A. si in retehnologizarea intensiva a sectiilor de productie au condus catre realizarea unei traiectorii ascendenta atat financiar, cat si a calitatii produselor, a numarului de clienti si a reducerii impactului negativ al proceselor de productie asupra mediului inconjurator.

 

Program

Luni - Vineri: 08:00 – 16:00

Raporteaza
ID Companie: 617

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: