Caracteristici:

Detalii Companie:


Din aprilie 1996 , data la care am infiintat Clubul de Dans Sportiv NIKONS , si pina astazi , am avut nenumarate recunoasteri a valorii sportivilor nostri , atit pe plan national (campioni, multiplu vice-campioni , finalisti la toate categoriile de virsta si clase valorice din cadrul competitiilor nationale de clasa si Open ) cit si pe plan international (medalii de aur ,argint si bronz): Danemarca ,Cehia , Iugoslavia , Rusia , Ucraina, Germania , Polonia , Slovenia , Republica Moldova ,   Bulgaria .
 
Suntem mindri de aceste performante . Au fost obtinute cu multa munca , renuntari si , uneori , cu sacrificii. Dar , simtim mindrie nemasurata atunci cind vedem ca semintele presarate in sufletul si in mintea sportivilor dau roade , cind , in ochii spectatorilor , citim admiratie pentru tinuta si eleganta lor , cind dovedesc puterea de a ura succes perechii concurente , sau cind ,cu lacrimi in ochi , hotarasc ca vor sa cistige .  
 
 Din 2007 avem o noua locatie pentru antrenamente , Sala de gimnastica – Pacurari . Din cauza distantei dintre sala si domiciliul sportivilor , in ianuarie 2008 , am acordat transferul perechilor de performanta si inalta performanta catre Clubul de Dans sportiv IMPERIAL, club infiintat de doi dintre sportivii de inalta performanta formati la NIKONS : Adrian Ciutoiu si Georgiana Niculita . De aceea , putem spune ca in ianuarie 2008 am inceput de la zero. Dar, beneficiem de o vasta experienta si putem afirma ca “incepatorii de ieri , vor fi campionii de maine “ .
 
In perioada   1996 – 2010  ,cu recomandarea si cu sprijinul clubului,  3 sportivi de inalta performanta au sustinut examenele de instructor de dans sportiv , 3 sportivi au absolvit in paralel cu studiile universitare si cursurile Scolii Nationale pentru Antrenori , un sportiv este in anul I la SNA  si pregatim 2 viitori instructori care vor fi incadrati la club . Multi dintre tinerii care predau astazi dans sportiv in Iasi , au fost sportivi de inalta performanta ai clubului NIKONS .
  
         Anual , organizam cite 3 spectacole la Atheneu sau la Teatrul “Luceafarul”: 8 Martie , 1 Iunie si Mos Craciun . Cu sprijinul Federatiei Romane de Dans Sportiv , a Directiei Judetene pentru Sport , a Primariei si a sponsorilor , am organizat 4 editii ale Cupei NIKONS . Participam  cu demonstratii de dans la orice eveniment important : nunti, evenimente caritabile , evenimente speciale ale firmelor , spectacole etc.
 
        Performanta, dar si dezvoltarea sanatoasa a sportivilor nostri  sunt  prioritati pe care le urmarim si in perioadele de cantonament, dar si la fiecare ora de antrenament. Timpul lor liber este dramuit si daruit dansului sportiv .
 
         La Clubul de Dans Sportiv NIKONS sunt „parinti” exigenti care stiu sa se foloseasca de pasiunea copiiilor pentru dansul sportiv pentru ca, impreuna cu parintii lor, sa-i canalizam spre o viata sanatoasa si fericita .
 
Laurii sunt ai invingatorilor . Invingatori nu doar in competitii sau la olimpiadele scolare , invingatori in viata . Avem nevoie de copii , tineri si adulti sanatosi la trup , la minte si la suflet , oameni pregatiti pentru viata .
 
 
                               Asociatia Clubul de Dans Sportiv NIKONS
                                     Prof. Mariana-Constantina  Niculita , presedinte

 

Raporteaza
ID Companie: 1078

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: