Caracteristici:

Detalii Companie:


        A fost infiintata ca formatie de dans modern in cadrul Casei de Cultura a Studentilor Iasi in iunie 1999 de catre Stefan Iulian Adrian. Incepand cu aprilie 2002 formatia si-a intensificat activitatea si si-a imbogatit repertoriul artistic cu noi stiluiri de dans (irlandez, step, rock’n roll, can-can, tribal, majorete, dans contemporan, dans modern, spaniol, cabaret, country, grecesc etc.) cu care a castigat simpatia publicului fiind invitata in numeroase spectacole locale si nationale unde a fost alaturi din VIP-urile momentului (Holograf, Romania, Blondy, Nicola, Bliss, Candy, Pepe, Sistem, Accent, Bosqito, Pavel Stratan, Loredana Groza, Laura Stoica, Nico, Marcel Pavel, Stefan Banica Jr., Ducu Bertzi, Laurentiu Cazan, etc.)       

        Trupa este multipla laureata nationala si internationala la diverse concursuri de dans (Locul I la Festivalul international de dans “Music World”- Italia septembrie 2003 – la acest festival au participat 64 de tari din intreaga lume), Locul I si diplome de excelenta la Festivalele nationale de dans studentesc (2001-2006), Locul I si diploma de excelenta la Festivalul “Ritmurile tineretii”, Locul I la “Pe Aripile Dansului, etc.).

        Succesul lor nu le-a scapat nici televiziunilor locale (TV Bit, TVR IASI, Tele M) si nationale (ROMANIA 1, TVR2, PROTV, PRIMA, ANTENA 1, ETNO) care au dorit sa arate spectatorilor dansuri de calitate cu o echipa tanara si talentata. Ea are peste 30 de membri, in majoritate fete si un repertoriu de 25 dansuri finalizate si alte 4 aproape gata de a aparea in fata spectatorilor. Toate dansurile sunt premiate la concursuri si au primit aprecierea publicului din intreaga tara.
Trupa a incercat sa aduca noi stiluri de dans pe piata artisticului romanesc (tribal, irlandez, step, can-can, Broadway), stiluri pe care romanii doresc sa le vada “life” dar nu au avut ocazia pana acum

        Coregraful si mentorul acestei formatii Stefan Iulian Adrian are 33 de ani, danseaza de peste 16 ani, este multiplu laureat national si international la diferite festivale nationale de dans , a dansat in numeroase spectacole din toata tara si din strainatate, realizeaza coregrafii pentru piese de teatru jucate la Teatrul National Iasi (Cabotinul, Danseaza fetele.. Mundy, Salomeea, Romeo & Julieta etc) si este castigatorul ultimei emisiunii nationale “BravoBravissimo”, sectiunea dans, transmisa de TVR1 .

        Anii 1999-2000 si 2001 – 2002 si i-a petrecut in Seoul, Corea de sud, unde a lucrat ca coregraf si dansator intr-un parc de distractii Everland (varianta coreeana a DisneyLand-ului). Aici si-a aprofundat cunostintele si aptitudinile legate de dans, precum si alte tehnici de seducere a spectatorului cum ar fi jongleriile cu bile si popice simple sau cu foc, inghititul flacarilor, mersul pe catalige. Aici a avut sansa sa colaboreze cu mari coregrafi ce au lucrat cu nume celebre ca Paula Abdul si Janet Jakson de la care a preluat multa experienta pe care acum doreste sa o impartaseasca si celor din Romania. Tot aici a invatat sa “bata” step si sa invete stilul de dans care a dus numele formatiei “THE SKY” pe buzele multor romani si anume dansul irlandez.

        In momentul actual este referent artistic pe specialitatea dans la Casa de Cultura a Studentilor Iasi, instructor si coregraf la numeroase trupe de dans si muzica, coregraf la Teatrul National Iasi si instructor de aerobica si fitness. Trupa organizeaza periodic preselectii pentru intregirea echipei de dansatori incercand sa-i atraga pe cei mai talentati studenti in randurile sale. Trupa mai organizeaza si cursuri de incepatori pentru tineri si copii la diferite stiluri de dans (modern, irlandez, step,contemporan), acestea constituind pepiniera din care se alimenteaza formatia cu noi membri dansatori .
       

        Organizeaza cursuri de dans (modern, step, irlandez, balet) pentru toate categoriile de varsta (3-45 ani). Cursurile se pot realiza la gradinite si in scoli precum si la salile clubului.

        Formatia are si alte activitati in afara de dans si anume realizeaza diferite momente pe catalige, de clown, mimi (statui vii), fachirism, papusi uriase, si toate acestea pentru a oferi intreg publicului spectator o cat mai variata reprezentatie artistica numere de fachirism toate aceste fiind realizate sub conducerea D-lui Adrian Stefan.

Raporteaza
ID Companie: 319

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: