Caracteristici:

Detalii Companie:


La Plopii fara sot poezia continua...
 
Cu un decor elegant si un aer aristocratic, ce te poarta spre vremurile in care frumusetea excentrica si privelistile de vis erau atat de mult cautate de catre burghezi si domnisoare ce infrumusetau incaperile doar cu un zambet, restaurantul Plopii fara Sot iti incanta privirea inca de la intrare.
 
Atat istoria locatiei, cat si frumusetea acesteia surprinsa in poeziile lui Mihai Eminescu, au creat o vivacitate a amintirilor ce devin emblematice pentru fiecare dintre noi. Atat chemarea intensa  a vremurilor apuse, cat si ambientul de poveste creeaza din fiecare vizita un adevarat spectacol pentru suflet, minte si trup.
 
Inconjurat de natura parca pictata cu meticulozitate si de luxuriantul detaliilor ce surprinde o realitate departe de cotidian, in care grijile sunt risipite, restaurantul Plopii Fara Sot devine locul preferat pentru un rendez-vous romantic sau pentru a da viata celor mai puternice emotii cu ajutorul evenimentelor speciale din viata ta. Exigenta si bunul gust al designului vor da viata celor mai frumoase amintiri si vor crea o experienta vizuala de neuitat. 
 
Profesionalismul si ospitalitatea vor oferi cele mai intense experiente gastronomice, iar atentia la detalii va sublinia placerea de a reveni intr-o locatie ce poarta amprenta timpului.

 

Raporteaza
ID Companie: 1081

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


 

Pensiunea Plopii fara sot

Recent deschisa si amplasata la doar cateva minute de centrul orasului, in zona Bucium, chiar langa Plopii fara sot care l-au inspirat pe poetul Mihai Eminescu, Pensiunea La Plopii Fara Sot ofera echilibrul perfect intre calitate si confort, pentru clientii clasa business, oferind servicii de 4*, la preturile celor de 3*.

Pensiunea La Plopii Fara Sot se distinge prin facilitatile si serviciile pe care le ofera clientilor sai, veniti pentru afaceri sau odihna in Iasi.

Fiecare camera are baie proprie, aer conditionat, TV LCD, acces la internet, minibar si se poate inchiria, atat in regim single, cat si in regim double.

La restaurantul si terasa pensiunii, pe langa oferta variata de specialitati romanesti si italiene, menite sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi, se pot servi bauturi racoritoare sau sortimente variate de cafea, intr-o atmosfera placuta si ferita de agitatie si galagie.

Raporteaza
ID Companie: 1081

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: