Caracteristici:

Detalii Companie:


Situata in zona centrala a orasului, la doar cateva minute de complexul urbanistic Palas Iasi, noua locatie Take&Eat va sta la dispozitie in vederea organizarii diverselor evenimente din viata dumneavoastra.
Pornind de la ideea ca fiecare client este unic, echipa noastra se adapteaza mereu cerintelor si nevoilor dumneavoastra!
Doriti o petrecere intima in care sa va bucurati de prezenta celor dragi? Va asteptam!
Pentru mai multe detalii privind organizarea de nunti, botezuri, evenimente sau petreceri corporate va stam la dispozitie la adresa de email office@takeandeat.ro si la numarul de telefon 0757 / 638 550.
 
Catering pentru evenimente, catering corporate, mese de afaceri, nunti, botezuri, aniversari, catering pentru spitale, gradinite, after school, camine de batrani. Firma noastra va poate pune la dispozitie serviciile noastre de catering pentru gradinite, meniurile noastre sunt intotdeauna atent concepute astfel incat sa respecte recomandarile in domeniu si pot fi personalizate in functie de orice necesitate.
 
De asemenea bucataria Take&Eat va pune la dispozitie dulciuri delicioase preparate in propriul laborator de patiserie-cofetarie Take&Eat Sweet.

 

Raporteaza
ID Companie: 1090

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: