Caracteristici:

Detalii Companie:


   

       Amenajare gradini

 

     Acum puteti avea si dumneavoastra acasa gradina mult visata. Suntem o companie care asigura toate serviciile de gradinarit. In peste 6 ani de activitate implementam servicii de calitate atât de mentenanta cât si de proiectare si amenajare.

​    Împreuna cu dumneavoastra alegem cele mai potrivite plante si aranjamente pentru a realiza un design bine echilibrat care sa devina placut ochiului si care sa va încânte.

    De asemenea va oferim cele mai bune preturi pentru întretinerea spatiului dumneavoastra exterior.

 

       Placare si zidarie cu piatra naturala

​​                    

​    Vindem piatra naturala pentru placare, zidarie si executam lucrari de placare, zidarii cu piatra naturala, amenajari interioare si exterioare.

    Aceasta poate fi folosita la amenajari garduri, temelii sau orice alte lucrari care presupun zidarie.​

    Placajele ofera un design rustic, dar în acelasi timp modern si deosebit, iar casa dumneavoastra va parea mai trainica si mai solida.

 

       Nunti si Botezuri

  •    Buchete de mireasa
  •    Aranjamente florale
  •    Cocarde
  •    Lumanari

 

 

 

 

    Daca vrei sa impresionezi pe cineva: o prietena, o amica, sotia sau de ce nu, amanta, atunci noi îti stam la dispozitie cu o gama larga de buchete pe care le putem livra la orice ora din zi si din noapte. Trebuie doar sa suni sau sa vii la cele doua magazine ale noastre si sa dai comanda însotita de adresa completa.

 De restul ne ocupam noi!

      IMPORTANT:  Livrarea este garantata!!

 

 

Raporteaza
ID Companie: 121

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: