Caracteristici:

Detalii Companie:


   

       

Meșteri in montaj Rulouri Gazon si Sisteme de irigatii

 

Totul începe cu o vizită în cadrul căreia vom purta discuții în scopul lămuririi aspectelor care vă interesează: zona pe care doriți să puneți gazon rulou, aspectul final, detalii referitoare la eventualele plante, flori din Pepiniera Proprie sau pietre decorative, etc. Tot atunci vom face măsurători în urma cărora vom putea stabili un preț pentru rulouri gazon pe metru pătrat , sumă care include și pregătirea terenului. Trebuie avut în vedere faptul că se ia o marjă de eroare din cauza anumitor pierderi (aproximativ 5%) ce intervin în mod inevitabil din cauza formei neregulate a terenului (dacă este cazul) sau a unghiurilor și zonelor pentru care se vor efectua tăieturi în rulouri. Din prețul total se va plăti un avans, care poate varia între 5% și 20%.

În general, în cadrul acestui prim pas se va concepe un plan complet pentru cazul în care se dorește, pe lângă gazon rulou, și plantarea de flori sau plante, astfel încât să fie acoperite toate detaliile necesare pentru a avea o imagine de ansamblu a lucrării.

Sisteme de Irigatii

Partea următoare a discuției se referă la instalația de irigare, inclusiv dar fără a se limita la preț și detalii tehnice. Astfel, clienții pot opta pentru o instalație manuală, ceea ce înseamnă că aspersorul va trebui să fie deschis cu mâna, dar există și varianta cu aspersor automat, situație în care nu mai sunt necesare acționări din partea utilizatorului.

La finalul acestor dezbateri și în urma stabilirii tuturor parametrilor, se vor decide timpul de livrare și timpul de execuție.

 

Gazon Rulou Iasi Bacau Neamt

 

Raporteaza
ID Companie: 121

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: