Caracteristici:

Detalii Companie:


    Griadi - Geamuri si Oglinzi, cu vastă exerienţă în domeniul geamurilor şi oglinzilor, comercializează geamuri şi oglinzi, oglinzi de baie, oglinzi decorative, rafturi din sticlă, şlefuire, sablare geamuri, debitare geamuri, geamuri speciale, geam colorat.

   Geamurile si oglinzile pot fi simple, strict functionale, sau de design, atat in conceptul pe care l-ati gandit, cat si in conceptul pe care vi-l vom propune. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta o dovada faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.

    De asemenea, pentru comenzi mari oferim reduceri de preţ!

Raporteaza
ID Companie: 145

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


    Cu experienta in domeniul reparatiilor frigorifice oferim servicii rapide si profesionale de reparatii frigidere , reparatii congelatoare , reparatii aer conditionat ,  precum si incarcari cu agent frigorific.

    Profesionalismul nostru este dat de calitatea impecabila a serviciilor, si din acest considerent toate serviciile noastre sunt garantate.

    Orice suspiciune sau nelamurire aveti pentru aparatele dumneavoastra din gospodarie( frigidere, congelatoare, aer conditionat) in privinta functionalitatii (pierderi de freon, trepidatii, zgmote, opripri bruste, racire slaba, incalzire slaba, etc.) va rugam sa ne contactati telefonic pentru a preveni posibile reparatii sau deteriorari extra.

Raporteaza
ID Companie: 145

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: