Caracteristici:

Detalii Companie:


Inchiriaza o masina de la Green Rent a Car si bucura-te de multe alte beneficii!

Atunci cand vrei sa te deplasezi rapid in orasul Iasi, una dintre cele mai bune modalitati este sa o faci cu masina. Spre deosebire de alte orase, traficul in Iasi este tensionat in intervale orare relativ scurte si doar in anumite puncte ale orasului, deci decizia de a alege acest mijloc de deplasare este cea mai potrivita. 

Daca ajungi in Iasi in vacanta sau in interes de serviciu, iti recomandam sa alegi serviciile unei companii rent-a-car; o companie care sa-ti ofere atat o experienta placuta a sofatului, cat si multe alte beneficii menite sa-ti faca sederea in Iasi mai frumoasa. 

Green Rent a Car iti pune la dispozitie patru tipuri de autoturisme, special alese pentru a-ti asigura confort, rapiditate de miscare si siguranta la volan. Poti alege intre Toyota Yaris hybrid, Toyota Auris hybrid, Toyota Corolla sau BMW Seria5. Oricare ar fi alegerea ta, te asiguram ca iti va face placere sa conduci o masina noua, cu multe optiuni si un motor extrem de silentios. in plus, daca alegi unul dintre modelele hybrid, te vei bucura si de un consum foarte redus de combustibil. 

Toate masinile de la Green Rent a Car au asigurare full casco si rovinieta incluse in pret. Pe langa acestea, vei mai avea parte si de alte beneficii: discounturi pentru cazare la hotelurile partenere si la o serie de cafenele si restaurante, precum si un card de parcare gratuit in Complexul Palas. in cazul in care ajungi in Iasi cu avionul, poti prelua masina direct de la aeroport. 

In functie de masina aleasa, dar si de perioada inchirierii, pretul poate incepe de la 25 euro/zi. Pentru mai multe detalii, ne gasesti la 0728 893 985 sau la office@greenrentacar.ro.

Raporteaza
ID Companie: 1631

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: