Caracteristici:

Detalii Companie:


Suntem români autentici. Ca tine!

Ne tragem din Bucovina, mai exact din Rădăuţi, locul unde AutoBoca Rent a car a luat naştere în anul 2008.

Încă de pe atunci, ne doream un serviciu de închiriere auto onest şi de încredere: fusesem în postura de clienţi dezamăgiţi, ştiam ce lipseşte şi ce trebuie îmbunătăţit în acest proces şi voiam să aducem un plus de valoare.

Şi uite aşa, am înfiinţat o companie 100% cu capital românesc care, înainte de a se gândi la profit, se gândeşte la nevoile celor care-i trec pragul.

Cu timpul, prietenii şi cunoştinţele (primii noştri clienţi), ne-au cerut tot mai multe maşini, aşa că treptat am mărit flota şi prezenţa în ţară, ajungând astăzi la 13 locaţii AutoBoca, pe întreg teritoriul României.

Leasingul operaţional reprezintă o investiţie inteligentă pentru orice companie care doreşte să se extindă. Ai beneficii considerabile şi îţi prezervi potenţialul capitalului tău pentru a îl folosi în alte activităţi. Pentru a câştiga un procent mai ridicat al cotei de piaţă în care activezi, trebuie să ai pusă la punct o strategie infailibilă. De aceea leasingul operaţional reprezintă o alternativă perfectă pentru cei care au nevoie de mijloace de transport de calitate şi eficiente şi nu vor să aibă cheltuieli ridicate. 

Poţi închiria maşini pe termen lung la preţuri avantajoase cu pachete de leasing operaţional, fără a avea nici un cost iniţial. Dacă deţii informaţiile corecte, te poţi folosi de opţiunea de leasing operaţional să îţi duci afacerea la un alt nivel.

Raporteaza
ID Companie: 1632

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: